Předmět Autor Datum
Psát výstižný nadpis je zbytečný, že jo? Vypadalo by to pěkně jednotně... [http://pc.poradna.net/fi…
host 16.10.2010 20:04
host
Dík vy nádhery přechytralý,na poradně jsem poprvé tak se nezese...:-) že sem napsal takhle výstižný…
Olanek 17.10.2010 14:29
Olanek
Ukazuješ svoji hloupost, místo abys přiznal chybu tak se cítíš dotčený. I když jsi na poradně poprvý…
host 17.10.2010 17:20
host
Mozno by sme boli radi keby si tu bol aj naposledy. O hulvatov tu nemame zaujem.
fleg 18.10.2010 13:51
fleg
tak proč mne vubec tohle rozepisuješ a upozornuješ na tyhle blbosti,pokud mne umíš poradit na co se…
Olanek 20.10.2010 19:43
Olanek
Poradna má určitá pravidla - pro tebe to jsou blbosti. Buď tyhle blbosti budeš respektovat jako osta…
host 20.10.2010 22:19
host
http://www.stavebnictvi3000.cz/clanky/program-cad- decor-revoluce-v-projektovani/ arcon_prodej
jirka44 16.10.2010 20:32
jirka44
OK tak kde, nemíním dělat slohovou práci jako předchůdci o nadpisu ale zakopaný pes je v tom slovíčk…
Artdesign 18.10.2010 00:33
Artdesign
Zdravim.Ten program určite at není profesionální nebot bych určite musel investovat dost,mam malou f…
Olanek 20.10.2010 19:24
Olanek
O trochu dražší CAD_Decor_popis_bo.htm
Kráťa 20.10.2010 23:06
Kráťa
nemate nekdo zkušenost s tímhle? http://www.spinar.cz/produkt/turbofloorplan_home_l andscape_pro/ind…
Olanek 21.10.2010 20:16
Olanek
Jednoznačně doporučuji program Arcon s nadstavbou Tiler, odkaz na tiler poslední
Libor Štolc 02.12.2010 17:31
Libor Štolc
Co Rommarranger? www.roomarranger.com Roomarranger Druhý z programů není typickým freewarovým prod…
Kráťa 18.10.2010 07:04
Kráťa
Tiež som potreboval "nejaky program" a našiel som toto: www.homestyler.com - je free a mne celkom vy…
pme 18.10.2010 12:54
pme

Ukazuješ svoji hloupost, místo abys přiznal chybu tak se cítíš dotčený. I když jsi na poradně poprvý, tak číst snad umíš, ne? Při vkládání dotazu máš napsáno:

Pište výstižně předmět. Napište přesně, čeho se dotaz týká. Předměty typu "Pomozte plz" nebo "Dotaz" nejsou příliš vhodné, protože nic neříkají o vašem problému a těžko pak můžete očekávat včasnou odpověď.

Co na tom nechápeš?

OK tak kde, nemíním dělat slohovou práci jako předchůdci o nadpisu ale zakopaný pes je v tom slovíčku nějaký. Tedy za prvé k čemu má ten program sloužit a co má všechno umět. Respektive na co ten program potřebujete. Pro profesionální navrhování a prodej interiéru koupelen, nebo pro jiný účel navrhování a řešení interiéru koupelen a má to být jen o koupelnách, má to umět počítat ceny ? Má to sloužit také pro stavařinu a importovat a exportovat z Autocadu ? Nevadí vám angličtina, nebo chcete opopis ovládání v programu v češtině ? Kolik do toho chcete investovat peněz a kolik do toho chcete investovat úsilí pro pochopení a ovládnutí práce s tím ? Má ten program být jen a výlučně o koupelnách, nebo má umět také něco jiného. Zabývám se 3D grafikou delší dobu, hlavně pro navrhování interiérů bytů, nábytku, kuchyní, ale i architektury a podobně. Můžete mít program, který to umí v češtině, zdarma, nebo za velké peníze vše má své pro a proti. Záleží tedy také na tom co vše chcete s těmi koupelnami dělat, pokud byste měl vše modelovat myslím knihovny všech možných umyvadel, van, bidetů, baterií, koupelnového nábytku a doplňků tak nad tím strávíte mládí a do pozdního stáří s tím nebudete hotov. Pokud tedy budete potřebovat program zdarma, který bude univerzální pro modelování a zdarma v češtině pak je to Blender ke stažení na netu. Nebo trueSpace ovšem tam se za češtinu a plaginy něco málo platí.
Pokud chcete profesionální program se širší podporou kde krom kouplen můžete vytvořit vlastní film o Jurském parku, nebo Hvězdných válkách pak je to 3D studio Max, nebo Sinema, případně Maia tam jsou větší knihovny k dispozici není to o češtině a připravte si nějakých 60 000,- až 120 000,-Kč. Jinak nevím přesně o specifických programech pro jen pro koupelny pro profi proej a navrhování. Vím že existují a asi každý větší výrobce nebo velkosklad bude něco mít, nebo nabízet. Potom hodně větších výrobců má modely ve tři D většinou v Atocadu, případně jiném univerzálnějším formátu. Nejvíc je toho pro 3D studio Max. Tak nevím jest-li jsem Vám trochu poradil :-) ?

Zdravim.Ten program určite at není profesionální nebot bych určite musel investovat dost,mam malou firmu a delam ted často obklady koupelen a chtel bych tvořit nejake 3D náhledy pro zákazníky nebot si neumí představit jak to bude vypadat hotové.Do programu bych investoval tak kolem 10 000kč.počítat ceny to rozhodně nemusí,ale češtinu bych uvítal.:-)

Co Rommarranger?
www.roomarranger.com

Roomarranger

Druhý z programů není typickým freewarovým produktem. Nabízí se ke stáhnutí sice také zdarma, ale po 30 dnech zkoušení byste ho měli buď zakoupit za 500 korun, anebo odstranit z počítače.

Na internetové stránce indexcz.html najdete nejen instalační soubor, ale i podrobný popis programu včetně knihovny zařizovacích prvků. Pomocí tohoto programu totiž můžete zařídit nejen koupelnu, ale i celý byt i zahradu. Rommarranger nabízí dokonce i možnost 3D zobrazení. Aby 3D správně fungovalo, je třeba stáhnout ještě takzvaný VRML prohlížeč, který pak prostorové zobrazení otevře do nového okna internetového prohlížeče.

Než se pustíte do svého vlastního bytu, můžete se také podívat do sekce Galerie a stáhnout si některý z 23 projektů, které vytvořili jiní uživatelé. Přestože je práce s Rommarrangerem zcela intuitivní, pomůže vám to lépe pochopit všechny možnosti, které program nabízí.

http://www.living.cz/koupelny/jednoduche-programy- pro-komponovani-nejen-koupelnoveho-interieru/228

Zpět do poradny Nahoru