Avatar uživatele
EliškaG

kde najít návod na repro soustavu??

Rád bych synovi udělala repro spoustavu k pc. Chtěl by dva repráky a k tomu nějaký basový. Výkon repráků tak cca od 15w poradíte někdo nebo pošlete návod. Jaké repráky na to koupit atd.. jestli se tam musí dávat nějaké další součástky (kondenzátory at­d..)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3699 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Funna

nějak nechápu dotaz…ty chceš stavět reprobednu od základu, tj. vyrábět „dřevěné krabice“, nebo jen koupit hotový kus a vyrobit z nich soustavu?…a nějaký zesilovač máš kde?…a napájení?…a ovládání hlasitosti, basů?…jsi docela odvážná, sestavit to tak, aby vše fungovalo dohromady…není jednodužší koupit hotový kus 2+1…např. jedna nabídka z tisíce http://www.al­za.cz/genius-sw-hf-2-1-1700-d403428.htm j…ona stavba zase tak levná není…tohle se dělalo za totáče, když se nedalo nic sehnat, ale dneska je zaplavený trh…ale pokud chceš opravdu vyrábět, tak viz http://audio.xf­.cz/repro.htm­...a propó…podporuje vaše zvukovka 2.1?…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Podle úrovně tvého dotazu radím, raději se do toho nepouštěj. Vyrobit slušně, dokonce i velice slušně hrající reprobebedny je v domácích podmínkách možné, řada lidí to s úspěchem dělá, ale pro připojení k PC se to nevyplatí. Vyžaduje to dost zručnosti a zkušeností. Ano, další součástky jsou zapotřebí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dochy

Je nutný zesilovač. Výroba podomácku v současné době bude opravdu neefektivní. Nové a jakžtakž odladěné koupíte za 500 (a pokud nebudete spokojeni, můžete je vyměnit), při vlastní stavbě dáte za součástky řádově tisíce s rizikem, že to nevyjde.

Pokud do toho máte i přesto chuť, hledejte stránky bastlířů. něco by mohlo být v časopise Amatérské rádio, zvlášť ve starších ročnících.
Můžete zkusit skouknout i nějaké stavebnice zesilovačů na GME apod…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Elektronika