Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno kde sehnat náhradní lcd ke staršímu notebooku

Syn částečně zlikvidoval notebook Dell d610. Po pádu se mu tam udělala diagonální čára a na koncích se pozvolna rozšiřuje černá. Našel jsem návod jak lcd vyměnit, s trochou štěstí to můžu zvládnout. Ale nějakou náhradu to bude horší. Novy lcd stojí kolem tří tisíc což se rozhodně nevyplatí. Na Aukru jsem našel d600 zatím za 1200, to by mohlo jít. Potřeboval bych vědět jestli je možnost dát tam i jiné lcd (z jiných notebooků) a jaké, jestli hledat podle uhlopříčky nebo i jiných parametrů. A taky kde hledat, osobně si myslém že nic jinýho než Aukro asi nebude, tedy pokud hledám levné řešení, ale třeby se pletu.

Předmět Autor Datum
Já bych tě chtěl jen upozornit, že displej z D600 do D610 nedáš. Nebude IMHO sedět konektor a ani uc…
touchwood 19.06.2011 19:55
touchwood
To jsi mě moc nepotěšil, ale na druhou stranu zachránil 1200.. Budu muset čekat až se na aukru něco… poslední
zdenekhribek 19.06.2011 20:41
zdenekhribek

Já bych tě chtěl jen upozornit, že displej z D600 do D610 nedáš. Nebude IMHO sedět konektor a ani uchycení samotného panelu ve víku.

"jiné" LCD tam jde dát, ale vždy se stejným P/N (PartNumber). Tj. pokud vypreparuješ starý panel, měl by se dát sehnat náhradní, od stejného výrobce (samozřejmě výrobce notebooku teoreticky nemusí být totožný, ale já se bojím, že kromě Dellu jej nikdo dělat nebude).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru