Avatar uživatele
lukas.zmizik

když pozvu děvče k sobě domů na sledování filmu, avšak do onoho filmu umístím podprahový snímek pusinkujícího se páru…

tak se chci zeptat, zafunguje to tak, že mě pak taky bude chtít pozvané děvče pusinkovat?

vím, že podprahová reklama je zapovězena ve veřejné produkci, ale když pominu porušení práva pozměňování audiovizuální nahrávky, pak kromě toho, že je to nemorální a nečestné se zase tak moc neděje, že si ten podprahový snímek nevinně do filmu pro soukromé účely umístím?

samozřejmě v utuženém a fungujícím vztahu lze do filmu umístit podprahový snímek špinavého nádobí, umazaných kachliček, točeného piva, snímku se sexuelní tématikou… to už je jenom větvení moji teorie podle priorit…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? bolak, zjentek před 4050 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

:D ty máš filipa čoeče! Jsem si jistý, že s dokonale připravenou atmosférou u tebe doma to bude časovaná bomba, ten běh filmu .)
Ovšem pokud zas tak na tu romantiku nejsi, tak podprahový snímek z péčka by mohla být přímo puma!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Led_

Podprahový snímok môže naozaj fungovať.
Naladené dievča počas filmu vstane…
správne pripravené a „nastavené“…
a pôjde pusinkovať…
svojho chlapca…
iného…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fcoop

Teda – kde se v tobě bere ta ďábelská lstivost? Je vidět,že jsi o problému opravdu přemýšlel.Máš to fakt „zmáklý“. Včetně etických problémů.
Jaká by vznikla situace ( samozřejmě v utuženém a fungujícím vztahu) kdyby někdo umístil do filmu,na který pozval nic netušící děvče,podprahový snímek člověka,který sedí v nejmenší místnosti svého bytu, a dělá to,k čemu ona místnost je určená......?
Co myslíš? Ale to už je jenom větvení moji teorie podle priorit..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
PN

Hele, když už se děvče k Tobě na návštěvu odhodlá přijít, tak zcela jistě počítá s tím, že se bude minimálně pusinkovat. Pochybuji, že ji bude zajímat sbírka motýlů, vyřešená rovnice z matematiky, nová hra na PC nebo že jsi vyvinul nějaký světoborný software. Holky se chtějí mazlit a když to nepřeženeš s intenzitou, tak úspěch je zaručen i bez zbytečné práce s podprahovými snímky. Good luck 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

Na jeden snímek bych se rozhodně nespoléhal, dal bych dva za sebe, jestliže film má kolem 30FPS. a rozhodně by neuškodilo dát takto dva snímky co deset sekund.
Podprahové reklamy fungují s velkou pravděpodobností, toto by mělo také.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonymmm

u mě bys měl pusu jistou :* a myslím, že i ta tvá to bere stejně, hodně štěstí :))

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Nebylo to v ajťákách, jak si tam tan šéf pozval tu svojí podřízenou a pouštěl jí video prošpikovanou podprahovejma záběrama sebe dopůl těla v tangách a některý nastavil špatně a zůstaly tam třeba 1/4 vteřiny a vona „co to bylo? právě sem tam viděla tvoji nahatou fotku“ a von „có?!!? to je nesmysl!!“ :))

před 4050 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
lukas.zmizik

to jsem neviděl, škoda, zkusím stáhnout.)

před 4050 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

tak sem to našel, je to díl ve kterým se celou dobu snaží aby se do něj zabouchla, nejdřív jde za šamanem, pak jí něco nasype do čaje, a když všechno selže tak improvizuje, zkouší podprahový záběry :) > http://www.you­tube.com/watch?lis­t=PLEA3121C42E7A6­E86&feature=pla­yer_detailpage&v=vrzo­pl7-jo8#t=65s

před 4050 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek