Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem klávesnice funguje, ale myš ne

ahojec. kamarád má bezdrátový set klávesnice myš Genius. přijímač je do USB. zapnul sem USB myš a klávesnici v BIOSu, klávesnice funguje normálně, myš se ani nehne. nainstalovaný nejnovější ovladače a taky nic. bohužel sem si nevšimnul jakou má desku. Prosím nenapadá vás něco co s tím? na jiném PC vše funguje. při pohybu myši přijímač bliká.
WIN XP HOME
díky

Předmět Autor Datum
zapnul sem USB myš a klávesnici v BIOSu ??? v BIOSu sa ziadna USB mys nezapina, potrebujes len cist…
MM.. 06.01.2009 19:05
MM..
A synchro přijímače s myší bylo provedeno ? (viz tlačítka na komponentech)
leo 06.01.2009 19:27
leo
občas navštívím tuto poradnu, a pokaždé se ujistím že ji většinou navštěvují naprostí paka. určitě ž…
Horina 06.01.2009 20:56
Horina
Clovece ty si uplny magor. V BIOSe nie je potrebne nastavit vobec nic ak mas aspon Windows 98SE a v…
MM.. 06.01.2009 20:59
MM..
automaticky predpokladam ze clovek si aspon precita navod omyl, návod se čte až poté co selžou všec… poslední
mia 06.01.2009 23:43
mia

zapnul sem USB myš a klávesnici v BIOSu

??? v BIOSu sa ziadna USB mys nezapina, potrebujes len cisty neposahany Windows a nainstalovat ovladace k zakl.doske. Prip. aj nainstalovat ovladace k tomu genius smejdu. Ked to nejde ani v cistych win so spravnymi ovladacmi k zakl.doske, chod to reklamovat a nabuduce sa vyhybaj geniusu.

občas navštívím tuto poradnu, a pokaždé se ujistím že ji většinou navštěvují naprostí paka. určitě žadatel neprovedl synchro přijímače s myší když píše že na jiném PC to funguje. a to nemluvím o odpovědi pana MM. který si myslí že všichni mají pošahaný widle, kupujou krámy a šmejdy, jen on má všechno super. opravdu hodnotný rady. ani se nedivím že Peťákus už nereaguje.3-[. a mimochodem i já potřebuji ve své stařičké desce v biosu nastavit že mám usb myš.

Clovece ty si uplny magor. V BIOSe nie je potrebne nastavit vobec nic ak mas aspon Windows 98SE a v BIOSe ani nie je ziadne nastavenie "mam USB mys" a ani nikdy nebolo a ani nikdy nebude (nastavenie usb legacy support je len pre DOS a ak je to enabled tak dokonca moze robit pre Win problem). Jedine co to obsluhuje pod Win je ovladac chipsetu a ovladac HID, BIOS s tym nema nic od momentu ked sa odstartuje Win.
A keby to nezosynchronizoval tak by to neslo ani v inom PC. Zosynchrnozovat to moze skusit je to samozrejmost ktora je v navode a automaticky predpokladam ze clovek si aspon precita navod. Genius je najvacsi smejd aky existuje a overil som si to uz x-krat v poslednych 20rokoch tak netrep chujoviny ked nemas o tom ani paru.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru