Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno kopírování HD včetně OS

Přeji dobrý den, předem se omlouvám, ale pokládám tento problém.Máme PC , které je za léta a používání různých použivatelů zavaleno balastem. htěl bych celý HD zazálohovat na externí disk,zformátovat , nainstalovat OS (WIN XP) , nainstalovat potřebné programy až potud chápu. Dotaz na možnost obnovení původní instalace t.zn. Přemětný HD opět zformátovat, ale jak z extrního disku na něj zkopírovat celou zálohu- je to vůbec možné. Nutnost vystává , pro případ potřeby dostat se k některým ? již zastaralým programům ( jsou i v MS DOS , ale již nemáme instalačky). Omlouvám se za event. naivitu a děkuji za radu či stanovisko. Díky rapid

Předmět Autor Datum
Pokud je to tak důležité je nejvhodnější disk odpojit, schovat a koupit druhý. Samozřejmě jde vše za…
MM_tank 09.02.2010 20:15
MM_tank
Moc děkuji- jednoduché narhované řešení mě netrklo -nový disk , starý uschovat pro případ potřeby -…
rapid 09.02.2010 20:20
rapid
Nechcel by som to robiť pokiaľ samotná aplikácia nepodporuje export nastavení, bola by to otrasná ro… poslední
Joseph 09.02.2010 20:21
Joseph

Pokud je to tak důležité je nejvhodnější disk odpojit, schovat a koupit druhý. Samozřejmě jde vše zazálohovat i do souboru např. programem acronics true image. Ovšem případné obnovení celé zálohy jaksi popírá smysl tohoto debordelizačního snažení.

Většina programů z msdos půjde snadno zprovoznit pokud nejsou chráněna proti kopírování. Neměl bych z celé akce takové obavy pokud tam není třeba denně používané a důležité účto.

Hmm a jako možnost načisto nainstalovat windows a natáhnout tam "ten starej bordel" aby windows byla čistá a programy jely je jaksi nemožné.

Nechcel by som to robiť pokiaľ samotná aplikácia nepodporuje export nastavení, bola by to otrasná robota, vyhladať - kopírovať adresáre aplikácii, *.ini súbory programov, exportovať príslušné key z registrov.
A výsledok nezaručený.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru