Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acer Aspire se neustále restartuje

Dobrý den, mám již přesně 2 roky Acer Aspire 3690, ale v poslední době se mi sám od sebe restartuje i několikrát za den. Nenapadá mě proč. Divné je, že se vyrestartuje i když jenom pohnu displayem. Nejdřív jsem přeinstalovávala Wins, týden vše šlapalo, ale teď se potvora restartuje pořád. Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Ak to reaguje na pohyb/ohyb a ak nepomoze cista instalacia Win (vcetne formatovania), tak je tam asi…
MM.. 17.10.2008 17:40
MM..
Ahoj, děkuju za vzkaz. Formatovala jsem C i D jako blbá a zmetek se porad restartoval. Nakonec sem h… poslední
Jeremi 23.10.2008 13:47
Jeremi

Ak to reaguje na pohyb/ohyb a ak nepomoze cista instalacia Win (vcetne formatovania), tak je tam asi studenak, t.j. klasika Acer srot. Dat opravit (vymena dosky ale moze stat aj 5-10tisic) alebo vyhodit. P.S. mas tam vlozenu baterku? Ak nie tak skus baterku vlozit, moze to byt len blby kontakt na napajacom konektore (casta vec), s baterkou to (ak to je ten pripad) nebude blbnut.

P.S. este tam mozes skusit nabootovat live linux (napr. knoppix, najdes na google.cz, stiahnes iso, vypalis a nabootujes) aby sa vylucil SW problem vo Win.

Ahoj, děkuju za vzkaz. Formatovala jsem C i D jako blbá a zmetek se porad restartoval. Nakonec sem ho dala do servisu, byl jenom 4 dny po vyprseni zaruky...Nicmene v servisu mi prehodili pamet na jinej slot a problemy jsou tatam. Byla jsem smirena s vydajem 5 tisic za desku, ale nakonec jsem platila jen 25O Kc za perfektni servis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru