Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem levné audiofilské lite zvukovky

Na posouzení možná, ale určitě ne na kvalitní přednes. Mezi lidmi co dělají se zvukem, je SB mezi zvukovkami něco jako Dexon mezi reprobednami. Sám jsem to poznal, když jsem měnil SB Live za STadio a to není žádný high-end. Jasnější výšky, výraznější středy, pevnější basy. Šlo to slyšet okamžitě. Pojmy jako šumy a ruchy se stávají minulostí. Co si vzpomínám, tak Audigy na tom nebyla o nic lépe. Hodně se očekávalo od X-Fi, ani nevím jak dopadly. Každopádně jestli si tak nechávaš záležet na kvalitní zvuku, popřemýšlej o upgradu. Dnešní audiofilské lite zvukovky už nejsou nijak drahé a stojí to za to.

bylo tady na poradně, od siberiana...

...nějaké odkazy by nebyly? Rád bych něco jen stereo, ne nejdražší, na muziku do vstupu věže?
děkuji

Předmět Autor Datum
Mozna placnu blbost, ale pokud to chces natahnout do veze, tak by mela stacit jakakoliv zvukovka s o…
kubik 04.10.2006 11:33
kubik
Když jsem si kupoval věž, asi před šesti lety, tak jsem měl problém sehnat vůbec nějakou s AUX vstup…
ancer 04.10.2006 12:13
ancer
Povedená zvukovka za relitavně slušné peníze je ESI Jůlinka: http://www.digit-life.com/articles2/esi… poslední
siberian 04.10.2006 14:02
siberian

Když jsem si kupoval věž, asi před šesti lety, tak jsem měl problém sehnat vůbec nějakou s AUX vstupem. V Brně byly jen dva kusy - JVC a Sony. Tehdy se to nějak nenosilo. A Denon mi přišel jako "zesilovač mp3 z pc" zbytečně drahej. A jak je dnes obvyklej optickej vstup?
Nějak nemám v lepších zvukovkách přehled, proto jsem prosil o nějakou náplň do googla ;-)

Povedená zvukovka za relitavně slušné peníze je ESI Jůlinka: http://www.digit-life.com/articles2/esi-julia/index .html Navíc je fakt pěkná, až je líto ji strkat do počítače. :-) K dispozici je i česká recenze: clanek.php

Ještě lepší volba ale bude E-MU 1212m: http://www.emu.com/products/product.asp?category=50 5&subcategory=491&product=9872 , která stála donedávna cca. 6,5k, ovšem tady ji mají za super cenu: 1212M_v2_PCI.

Je ale otázka, jestli se vyplatí kupovat takové zvukovky v tomto případě. Rozhodně ta věž bude nejslabší článek řetězce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru