Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem microsoft office starter se nezapnou

tak jsem tu, bohužel, s dalším problémem ohledně nového notebooku. tentokrát jde o microsoft office starter, které tu už byly předinstalované (tuším), takže od nich nemám cd, a proto není možný reinstal. problém spočívá v tom, že se ani word, ani excel prostě nespustí. přitom to dřív fungovalo. nejdříve se to strašně dlouho načítá a furt mi u lišty dole skáčou okna o tom, že microsoft office stahuje požadovanou sdoučástt. po delší době se ukáže okno, že aplikaci nejde spustit a abych ji opravil v ovládacích panelech (nevim kde). tady je screen: http://imageshack.us/photo/my-images/600/dfffy.jpg / díky za rady.

Předmět Autor Datum
jelikož asi nemáš zakoupenou verzi,.... zde se jedná o trial. to dávají rovnou s notebookem
tomas.kulhanek 23.08.2011 16:35
tomas.kulhanek
tohle neni trial. sami to psali, když jsem si mohl vybrat mezi zakoupením normálních officů, nebo po…
regis 23.08.2011 16:39
regis
nabídlo mi to spuštění v nouzovým režimu, to nevyšlo, tak mi to navrhlo opravu a pak ta svině napsal…
regis 23.08.2011 16:59
regis
já osobně bych to takto chápal... office je cca za 1200,- (pro domácnost) takže pochybuju že bude ně…
tomas.kulhanek 23.08.2011 17:03
tomas.kulhanek
a neni tu nějaká možnost reinstalace? ze začátku jsem měl v jednotkách pevných disků nějaký disk R s…
regis 23.08.2011 17:07
regis
Po přečtení této stránky http://www.microsoft.com/cze/office2010/sady/start er/default.aspx , bych d…
mirha 23.08.2011 19:03
mirha
Ano NENÍ to trial, však mě na pc to běží už skoro rok bez problému
ERASER 23.08.2011 19:11
ERASER
tak to pardon, o teto verzi jsem jeste nikdy neslysel a ani o ni nic necetl
tomas.kulhanek 23.08.2011 22:19
tomas.kulhanek
"Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" složí pro reinstalaci OS (však u mě to zabírá 20 G…
ERASER 23.08.2011 19:16
ERASER
pro přeinstalování tu mám disk Q lenovo recorvery. "Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)"…
regis 23.08.2011 19:46
regis
"Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" je zabezpečený oddíl, aby se tam každý všeuměl neh…
ERASER 23.08.2011 21:27
ERASER
nic nezabiralo a nezabira ten zabezpeceny oddil. je sice divne, ze se v Pocitaci nejdriv oddil zobra…
regis 23.08.2011 22:16
regis
My si asi nerozumíme :x: . Proč by tam byl oddíl s prázdnou kapacitou? Když se do něj nic nevejde, k…
ERASER 23.08.2011 23:33
ERASER
oddíl má 0 bajtů. přišel jsem na to kliknutím pravého myšítka a výběrem vlastností, kde se o tom píš…
regis 24.08.2011 09:26
regis
Aha tak konečně píšete, kde jste vzal tu blbost. Jelikož do oddílu nemáte právo VSTUPOVAT, tak nemůž…
ERASER 24.08.2011 11:23
ERASER
aha, to dává smysl. sice je divné, že v Počítači oddíl chvilku byl, chvilku ne a teď tu není vůbec,…
regis 24.08.2011 12:21
regis
Už jsem to použil několikrát a systém mi to nepoškodilo (ne více než byl :-D). Je tam i možnost vzít…
ERASER 24.08.2011 13:51
ERASER
Bud rad. Ovladacie panely - pridat/ubrat programy - pravy klik - odinstalovat. Pouzit napr. OpenOffi…
MM.. 24.08.2011 14:34
MM..
ERASER: tobě díky za tvůj čas a ochotu při řešení tohohle problému. nevybral jsem si žádnou z možnos…
regis 24.08.2011 14:55
regis
Rádo se stalo, škoda ale že mé rady byly na nic. Stejně jako vy mám 2003 raději :-) poslední
ERASER 24.08.2011 16:21
ERASER

nabídlo mi to spuštění v nouzovým režimu, to nevyšlo, tak mi to navrhlo opravu a pak ta svině napsala, že oprava je možná jen u nainstalovaných produktů. tohle mám chápat jak? že to byla opravdu trial verze na dva dny? 3-[

a neni tu nějaká možnost reinstalace? ze začátku jsem měl v jednotkách pevných disků nějaký disk R s "Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" to po nějaké době zmizelo, ale v různých průzkumnících to tam jde vidět pořád. nemá to s tím nějakou spojitost?

"Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" složí pro reinstalaci OS (však u mě to zabírá 20 GB - přece Office nebude mít 20 GB). Tak pokud noťas máš nový (,jak píšeš), zkusil bych přeinstalovat OS. A možná si ušetříš čas lítáním po servisu a reklamacích.

pro přeinstalování tu mám disk Q lenovo recorvery. "Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" bude spíš pro instalaci officů, ale mě to včera z Počítače zmizelo. :( mám to jen v průzkumnících, kde to po spuštění napíše úplně stejnou hlášku, jak když to v Počítači bylo. že to neni přístupný a přístup byl odepřen. nezabírá a nezabírlo to nic. složka officů v program files má 66,5 MB a 161 souborů - takže se mi to asi opravdu odinstalovalo, co? :(

to opravdu nemůžu nějak přeinstalovat jen tu sadu office? to přece musí jít. reinstalovat systém nehodlám za nic na světě, protože k tomu nemám CD a v nějakým obnovení se nevyznám. navíc tu je tolik lenovo blbostí, který ani pořádně nevim jak potom nainstalovat a bůh ví co bude potřeba doinstalovávat za ovladače. reklamovat to? pff... tohle se může stát jen mě. opravdu tu není jiný návrh pro řešení tohohle problému? byl bych velmi vděčný... :(

"Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)" je zabezpečený oddíl, aby se tam každý všeuměl nehrabal, a proto to napíše správně, že přístup byl odepřen. Proto by to v průzkumníkovi nemělo být vidět, ale jsou i chytřejší správci souborů, ve kterých to vidět je.

bude spíš pro instalaci officů

nezabírá a nezabírlo to nic.

Že by office nic nezabíral a pak se Vám 66MB zdálo málo? (u mě má složka officů v program files asi okolo 45MB jestli jsem se dobře díval).
Kolik skutečně ("Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)") zabírá se dozvíte ze správce disků.

Co já jsem se setkal s recorvery disky, tak ty měly vše potřebné v sobě (drivery, i ty vaše lenova blbosti). Takže jediné co jsem asi tak musel, bylo nastavit jméno uživatelského účtu, datum a čas.(Možná nějaké ty blbosti navíc). Pokud se toho bojíte, tak požádejte nějakého kamaráda o pomoc s přeinstalovaním pc. A nezapomeňte si zazálohovat data.

Nebo Varianta druhá - reklamace nebo koupení produktů MS office.

nic nezabiralo a nezabira ten zabezpeceny oddil. je sice divne, ze se v Pocitaci nejdriv oddil zobrazoval, nekolikrat zmizel a ted tam neni vubec, ale co. tady asi problem nebude :)

s 66,5 jsem se prepsal, melo to by 6,5 MB, coz normalni nebude.

toho recovery se opravdu bojim a k reklamaci nevidim duvod, protoze by asi opravdu obnoveni systemu do stavu prvniho spusteni zabralo a office by zase fungovaly. nicmene zkouset to nebudu. kdyz ted vim, jak se veci maji, rad bych si vyslechl nejakou jinou moznost zprovozneni officu, zdali nejaka vubec je, jakoze asi neni... :(

My si asi nerozumíme :x: . Proč by tam byl oddíl s prázdnou kapacitou? Když se do něj nic nevejde, když tedy podle vás nic nezabírá, tak k čemu pak je prázdný oddíl s nulovou kapacitou? Můžete mi říct, jak jste přišel na to, že má nulovou kapacitu?
Ale tohle stejně nesouvisí s problémem.

6,5MB se mi zdá také málo (, ještě je ale možnost u 64bit OS, že je to nainstalované v jiné složce, ale přesný název složky teď bohužel nevím a u win 7 nesedím).

Napadlo mě ještě obnovení systému, ale nevím zdali to vůbec pomůže. No ale můžete zkusit, když se vám žádná rada z nabízených nelíbí .(Pokud použijete obnovení OS, tak ho vraťte do doby, kdy to ještě fungovalo).

oddíl má 0 bajtů. přišel jsem na to kliknutím pravého myšítka a výběrem vlastností, kde se o tom píše. a třeba to s tím nakonec souviset bude... nevylučuji, že to začalo zlobit po zmizení disku R z Počítače, jelikož office moc nepoužívám, tak vám to neřeknu s jistotou.

pokud bych se rozhodl vzdát to a odinstalovat jak office, tak to klikni a spusť a tím pádem i nějakou doinstalovanou češtinu, měl bych po spuštění lenovo recovery a tím pádem po obnově systému do fáze prvního spuštění zase vše, co bych teď odinstaloval nainstalované?

Aha tak konečně píšete, kde jste vzal tu blbost. Jelikož do oddílu nemáte právo VSTUPOVAT, tak nemůžete ani vědět pomocí vlastnosti kolik zabírá a proto vám to píše nulu. V obrázku který přikládám já, je dole prohlížeč, podle kterého má disk nulovou kapacitu (, chybí tam u položky "Celková velikost" číselný údaj, stejně jako u DVD mechaniky - tam není DVD/CD tudíž také nulová kapacita). Nahoře ve "Správě počítače" je vidět jedna mechanika a jeden disk, který je rozdělen na tři oddíly a kolik který oddíl má kapacitu. (Akorát to tam nemá označení Microsoft Office Klikni a spusť 2010 (chráněný)).To na vysvětlení.

A teď Otázka. Víte jaký je rozdíl mezi obnovit systém přes lenovo recovery a obnovení systému, které je přímo zabudované ve Windows už doby myslím XP.(Pokud ne zkuste google: http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows-vista/W hat-is-System-Restore). Tak Zkuste to co je zabudované ve Windows. Tam si vyberete do jakého dne si přejete Win. obnovit. (Po obnovení tam nebudete mít pravděpodobně nainstalované programy, které jste ručně instaloval po datu obnovení na které jste to obnovoval, ale jelikož jste si je instaloval sám, tak to zvládnete znovu levou zadní). A pokud se vám to nebude líbit, tak zase můžete obnovit zpět.
Jsem zapomněl napsal kde ho naleznete. V nabídce start, programy, příslušenství, systémové nastroje, Obnovení systému.

Po Použití lenovo recovery byste měl mít svůj pc, jako když jste si ho dovezl z prodejny a poprvé pustil.

aha, to dává smysl. sice je divné, že v Počítači oddíl chvilku byl, chvilku ne a teď tu není vůbec, ale to je už jedno.

vím jaký je rozdíl mezi dvěma zmíněnými obnoveními, to lenovo recovery by zajisté všechno spravilo, ale to dělat odmítám. obnovení systému by možná pomohlo, ale toho se také bojím. holt těmhle mně pofiderním zálohám a obnovením vůbec nevěřím. vy jste to někdy zkoušel? je to bezpečné? nepokazím tím něco?

Už jsem to použil několikrát a systém mi to nepoškodilo (ne více než byl :-D). Je tam i možnost vzít bod obnovy zpět (, jakoby jste pc vůbec neobnovoval). Pokud se tak moc bojíte, tak si zazálohuje svá data na jiný HDD, flash, apod.

Rekapitulace možností:
1/ lenovo recovery (podle mě nejúčinější a zároveň nejrychlejší, jelikož bod obnovení nemusí pomoct(zálohujte svá data))
2/ bod obnovení (,ale není to všemocný co se týče oprav, takže to nemusí pomoct, vaše data to nesmaže)
3/ koupit office
4/ reklamace pc

Bud rad.
Ovladacie panely - pridat/ubrat programy - pravy klik - odinstalovat.
Pouzit napr. OpenOffice

P.S. ked chces silou mocou pouzivat ten crep. tak najprv vlez do ovladacie panmely - windows update, nainstaluj vsetky updaty rucne, restart, znova Windows update, a tak dookola az kym tam nebudu uvedene ziadne updaty. Po pol dni updatovania to potom mozno nabehne. Vitaj v svete microsoft software. A vopred ti dakuju ze za to potom zaplatis 10tisic :-D

ERASER: tobě díky za tvůj čas a ochotu při řešení tohohle problému. nevybral jsem si žádnou z možností, kterou jsi zde uváděl, ani open office, jak navrhoval MM... nýbrž jsem zvolil word 2003 :)) ten se mi teď podařilo nainstalovat z CD od jiného počítače (jako jsem už v minulosti 2x dělal). a musím říci, že jsem možná i rád, že se to pokazilo, protože jinak bych na 2003 asi nepřešel. tahle verze mi přijde stejně pohodlnější :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru