Avatar uživatele
lerak14

mnoho chlapů řeší to že není práce chlastem a žena se stará máte nato radu?

znám kluka nemá práci sedí doma ale jak mu příjde podpora sedí v hospodě až nic nemá jeho žena se stará ale byt je jeho co má dělat?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4941 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Ať dělá tak, aby dobře bylo. Na každého platí něco jiného. V tomhle případě bych volila fintu,,,co je dobré pro tebe,je dobré i pro mě…šla bych s ním na to pivo a od té podpory mu pomohla…normální chlap by se nad sebou zamyslel,,,prostě bych se chovala stejně nezodpovědně jako on!! Když by to nezabralo,,tak bych se sbalila a šla o dům dál…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Ženě bych doporučila aby si s tym jejim promluvila a pokud to nepomůže tak at pokud má kám aby se na čas přestěhovala k rodičům aby se mu rožlo že to dělat nemá.Už ted je mi té ženy líto

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
verka

Muži nesou daleko hůř nezaměstnanost. Pán tvorstva a najednou se nepostará ani o sebe natož o ženu. Ženě funkce starat se o domácnost zůstává bez ohledu na to, je- li bez práce nebo ne. Alkohol je strašná slabost a nic neřeší, ale oni ti chlapi si o tom v té hospodě mohou aspoň popovídat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
HOMER

Hlavně bych nedoporučoval situaci ještě víc hrotit.Žena ať se snaží udržet si muže doma,nebo najít společnou zábavu.Můžou chodit ven,nebo společně hledat práci.Sportovat nebo lenošit,udělat si nějak radost ze života.Rozumíte? Chyba je v muži,ale nesmí se mu vyčítat,to muži těžce nesou a problémy jsou pro ně potom ještě daleko horší.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek