Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem musím instalovat ovladač ATK0100?

Dobry den, mám prosbu,koupila jsem rsi nový notebook ASUS X53U s operačním systémem windows 7, nainstalovala jsem si tam různé věci ( google chrome, skype) ale když zapnu počítač objeví se tam tabulky že nemam nainstalovaný nějáký ovladač ATK0100 a já vůbec netuším co stím... Poradí někdo?? A ještě jedna otázka, pokud zapnu google chrome zachvilku se sekne a objeví se tam tabulka- Následující plugin nereaguje:Skype click to call. přejete si jej zastavit? a dokud nedám ano tak je google chrome zaseknutý. Předem děkuji za odpověd, jakoukoliv, jsem uplně ztracená a nevím co stím. Děkuji

Předmět Autor Datum
zakázat v chromu doplněk skype. Asus ATK0100 je tzv. ACPI Utility, čili lepší podpora šetřících/usp…
lední brtník 02.12.2012 00:42
lední brtník
ATK0100 je podpora pre dodatocne klavesy/tlacitka notebooku apod. Neviem jaka tabulka vyskakuje a s…
MM.. 02.12.2012 15:18
MM..
Notebook ASUS X53U s operačním systémem windows 7 jsi zrejme nekoupil/a. Asus dodáva W7 instalovaný…
Joseph 02.12.2012 15:33
Joseph
Ahoj, měl jsem stejný problém. Přeinstaloval jsem drivery a bylo OK. Drivery jsou tady: asus-atk0100… poslední
Glosssy 18.01.2013 18:26
Glosssy

zakázat v chromu doplněk skype.

Asus ATK0100 je tzv. ACPI Utility, čili lepší podpora šetřících/uspávacích režimů. měl by být na cd od asusu, bude i nainstalován od výrobce ale nemá nastaveno spouštění při startu.
pokud někdo něco po koupi vypínal, přibral to zřejmě s ostatním bloatwarem.

ATK0100 je podpora pre dodatocne klavesy/tlacitka notebooku apod.
Neviem jaka tabulka vyskakuje a s jakym presne textom, to je nutne ujasnit ako prve. Na to aby vyskakovala nejaka tabulka totiz nieco musi bezat a keby to tam nebolo tak to nebezi, takze bez upresnenia co vyskakuje sa neda radit.

Co sa tyka chrome - ak je doplnok nahovno tak ho vypnut/odinstalovat (a skype click to call sa da vypnut aj v nastaveniach skype)

Notebook ASUS X53U s operačním systémem windows 7 jsi zrejme nekoupil/a. Asus dodáva W7 instalovaný se vším potrebným i nepotrebným. Na W7 od Asus-u, acpi driver je instalovaný správne.

Takže OEM W7 od Asus-u tam nemáš ani náhodou.

U Tebe to tak ale není, máš tam generický ovladač Windows, kterej ani zdaleka nepokrýva všechno co mainboard umí, systém ti hlási akorát to, že zrejme na WinUpdate se vyskytuje novejší verze acpi driveru od Microsoftu. No to Te nemusí zajímat, Ty potrebuješ acpi driver od Asus-u.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru