Avatar uživatele
chi

mám rozvedené rodiče.jednou jsem mámě řekla že k němu už nechci a ona mu to řekla.prosím o pomoc.jakmu to mám říct

Mám rozvedené rodie mámě jsem jednou řekla že k tatovi už nechci chodit (byli to jen jednou měli jsme strašně velkou hádku kuli nevlastní mámě) …jednou jsme se s mamou v něčem neshodlia ona vzala telefon a řekla mu to …jak to mám tátoj vysvětlit

Hlasujte v anketě
Zajímavá 0 před 3818 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nuk nuk

prosím pomoc

Určitě si o tom při nejbližší příležitosti s tátou promluv. Měl by to slyšet od Tebe, protože matčin telefonát v takové situaci nemusí brát vážně. Měla bys mu ale říct také to, že to není nápad maminky ale Tvůj vlastní, a hlavně proč k němu nechceš chodit. Kontakt mezi Tebou a otcem totiž určil soud při rozvodu rodičů. Určitě to jde i tak, že se s otcem dohodneš sama, ale přijmout to nemusí. Ať se děje co chce, je to táta a má nějaká práva. V horším případě by musel rozhodovat znovu soud, ten by sice měl brát v úvahu i Tvé přání, ale není to tak jednoduché.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Reezo

prosím pomoc

řekni mu pravdu jak to je. Nemá cenu si nic vymejšlet, prostě mu řekni, že je situace takováto a že jsi nevěděla, jak to říct. Jelikož tvá mamka vyzradila intivmí věc. Vysvětli mu také, kvůli čemu jsi to řekla doma.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
IK

prosím pomoc

nechápu hlasování. Neřešila bych to. Jsi evidentně vnímavější než oni. Nenech si ničit život díky sporům mezi rodiči. Návštěvy jsou určeny dítěti a ne rodičům a jejich problémům. Udělala jsi dobře že jsi odmítla návštěvu za takových podmínek a to že se to otec dověděl je dobře i když jsi to neřekla přímo ty jemu. Nech je oba vykvasit a vysvětluj jen to na co se tě budou ptát a jen pokud to budeš chtít říct. Máš právo nechat si pro sebe svůj názor na jejich zlostné chování a je pochopitelné i pro ně že to není to co od nich čekáš. To otec by měl přijít za tebou a omluvit se že se s tebou hádal a nevěnoval se tomu co skutečně potřebuješ. I za předpokladu že se máte rádi, nemusíš na to reagovat a klidně můžeš vyčkat na usmíření malým dětským dárkem na vánoce. Jsi pro ně také důležitá i když to právě teď nevypadá. Můžeš je mít ráda a nic proto nedělat…je to pořád víc než se hádat a obviňovat kdo za co může. Můžeš je odměňovat svým úsměvem když udělají nějaký vstřícný krok oni a klidně mlčet a nic nekomentovat. Stejně máš dost vlastních povinností a oni se rychleji v klidu uklidní také.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek