Avatar uživatele
sofie

můžete mi poradit kdo má zkušenost z geopatogenními zonami?

měla jsem velkou ložnici,tak jsem z ní udělala dětský pokoj at má dcera víc místa na hraní,a z jejího pokoje mám ted ložnici,ale dcera si ted stěžuje že se jí tam špatně spí,že nemůže usnout,je možné že v místě kde má postel můžou být rušivé negativní zony?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, anonym před 4872 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
poa.li

Zkuste nechat dceru, ať si vybere místo na spaní sama, nebo je zkuste přesunout. Někdy stačí třeba jen půl metru…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ten který je

Možná si Vaše dcera ještě nezvykla na nový pokojík a časem se to srovná.Samozřejmně jsou senzibilové kteří se dají dohledat na netu a ti by možná něco našli.Nebudu ted psát zda tomu věřím či nikoliv,ale nechal bych to ještě nějaký čas být.Snad si dcera zvykne.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Miroslavst

Zkusil bych jestli se na tom místě bude líbit zvířeti-např. pes. Pokud ano, tak je to v pořádku a pokud ne, přestěhoval bych postel jinam.
Pes si nelehne do špatné zóny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Až půjdete na procházku do přírody, vemte sebou nůžky na větve nebo dobrý nůž. Z vrby někde kde se kříží větve odstřihněte rozdvojenou větev a z ní si vystříhněte „Y“. Oba konce chy´tte do dlaní tak, aby když vytočíte dlaně nahoru, tak konec šel od kraje do prostředka, palce dejte na jejich konce, větvičku napněte tím, že ruce vytočíte kolmo k tělu, nechte je ve vodorovné poloze a pomalu procházejte místností. Třeba budete mít štěstí a vetvička se vám proti vaší vůli začne sama protáčet (pokud je tak souček, roztrhne i kůže). V těch místech může být nějaký zlom, pramen apod. v půdě.
Pokud se nic nepohne, buď tam nic není a nebo vás příroda touto vlastností nevybavila.
Místo proutku se používají pružiny, drátěné předměty apod.
Nicméně pravda taky může být, že dcera se na pokoj nezvykla, ruší ji třeba světlo, hluk apod.
Nejdřív bych zkusil na večer čaj s meduňkou či mátou. Tím se nic nezkazí

Zdroj: život

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Terryle

Možné to klidně je. My kdysi doma zóny řešili (byli jsme s bráchou hodně nemocní) a dopadlo to až poněkud posedlostí ze strany rodičů, stěhování postelí každou chvíli atd. Takže jsem si k tomu vypěstovala dost odpor, ale věřím tomu, jen se nesmíte stát otrokem strachu.
Mně se někde taky nespí dobře. A někdy mi jen stačí otočit si hlavu na druhou stranu a je klid… takže na tom možná něco je. Nebo si tělo navykne spát určitým směrem a jak ho přehodíte, nelíbí se mu to… Možná kdyby se malé nespalo dobře, zkuste jí natočit postel takovým směrem, jak ji měla v původní místnosti. Mně to teda už párkrát pomohlo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
sofie

mydělali tu změnu před vánocemi,a dcera si sama určovala kde bude mít postel,kde stůl,a i se těšila tak to nebylo proti její vůli,už je dost velká má 12 let a najednou se mi v noci budí,že nemůže spát,nejdřív jsem měla podezření jestli nemá nějaké trápení,třeba ve škole,ale učí se výborně i kamarádů má hodně,pak jsem uvažovala jestli jí něco nebudí nějaký ruch,ale tím to taky není,tak už mě napadá všelicos,už si nevím rady,je to veselé děvče a najednou chodí nevyspaná,una­vená,chtěla jsem dát oba pokoje do původního stavu,ale ona nechce tak už nevím

před 4872 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek