Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nastavení frekvence písmen Word

Zdravím,
vím, že pro většinu z Vás je Word sprosté slovo a všechno by jste nejraději psali v Texu. Nicméně pro mě je Word přijatelnější... má pro mě jen jednu vadu na kráse - píše mi písmena s háčky, jen když on chce...resp. někde je nastavená nějaká frekvence užití těchto písmen. Mohli by jste mi poradit, jak to změnit? Dívala jsem se do nastavení snad všude a na nic jsem nepřišla. Prostě někdy mi to háčky napíše, někdy ne ani při opakovaném stisknutí kláves. Musím první napsat určitý počet jiných písmen a teprve pak funguje. Jedná se hlavně o písmena "ň", "ť", "ř" a "ž". Nejspíše to bude dělat u všech souhlásek s háčky, u samohlásek se tento problém u mě nevyskytuje. Prosím poraďte.

Předem díky.

Předmět Autor Datum
spíše to máš zavirované, nebo se netrefuješ do správné mrtvé klávesy.
touchwood 20.11.2013 16:12
touchwood
Viry už jsem zkoušela, dělalo mi to i po reinstalaci celého pc... nepochopila jsem souvislost s mrtv…
varden 20.11.2013 16:22
varden
Pokud nejsou viry, tak co vyzkoušet jinou klávesnici ?
Hanyse.k 20.11.2013 16:55
Hanyse.k
Word - ani jiný program, ani samotný Windows - nikde nic takového nemá! Otevři si třeba Poznámkový b…
MachR55 20.11.2013 17:04
MachR55
V jiném programu problém nemám..ani v texťáku, ani na internetu, dokonce ani v excelu. Zkusím tedy t… poslední
varden 21.11.2013 09:34
varden

Word - ani jiný program, ani samotný Windows - nikde nic takového nemá! Otevři si třeba Poznámkový blok a zkus psát - předpokládám, že to bude taky zlobit.
Jak už tu bylo řečeno, buď je na vině klávesnice, nebo tam máš nějaký breberky. Vyzkoušej jinou klávesnici a uvidíš. Pokud to bude zlobit i s novou klávesnicí, tady v článcích je návod, jak odvšivit PC pomocí SuperAntiSpyware - najdi si ho a postupuj dle toho návodu (ale pokud to dělalo i po čisté instalaci, předpokládám tu klávesnici).

P.S.: nevím, kde jsi sebrala, že tu všichni píšeme v Texu. Tex vůbec neznám, zato Word používám denně - to ale neznamená, že někdy na Word nenadávám, když mi zrovna něco změní pod rukama. Ale většinou to udělá jen jednou a vždy jej řádně umravním, aby se choval podle mých představ. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru