Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Acer Recovery (Alt+F10) nefunguje

Nazdar. Nelze mi spustit pomocí Alt+F10 Recovery. Napíše mi to "Please complete operating system setup process before doing system recovery." a následuje restart. Trošku jsem si to zapinkal sám. Nebyl jsemsi jist, zdami to při prvnímspuštění nabídne možnos rozdělení disku, takjsem nabootoval z OEM DVD odkamaráda, rozdělil disk na C: a D: (recovery oddílsamozřejmě nechal bezezměn) a po rstartu jsem chtěl na C: instalovat Win7 z originál OEM recovery na skrytém oddílu. Ale bohužel se instalace sama nespustí a po kombinaci ALT+F10 skončím u výše zmíněné chyby. :-(

Předmět Autor Datum
Skus na ten prvy oddiel aspon zacat nejaku instalaciu Win, asi to bude problem v tom ze teraz ziaden… poslední
MM.. 06.08.2011 15:28
MM..

Skus na ten prvy oddiel aspon zacat nejaku instalaciu Win, asi to bude problem v tom ze teraz ziaden oddiel neni nijak rozpoznatelny ako systemovy (oddiel nema boot flag, MBR nema spustaci kod, apod).
Bootflag mozes nastavit aj pomocou UBCD tam mas Ranish Partition Manager a nastavit boot flag na prvy oddiel a skusit znova to recovery. Ked nezabere tak nainstaluj nejake Win na ten prvy oddiel, NEaktivuj to ale hned po instalaci spust to tvoje recovery a mohlo by to klapnut. Ked to neklapne tak asi nemozes mat 2 oddiely alebo je ten prvy moc maly alebo co ja viem co sa mu este nemusi potom na tom pacit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru