Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje AGP grafika

dobry den , mam jeden problem, prestal mi fungovat stary pocitac, tak jsem koupil pouzite dily krome grafiky (na aukru) a jde o to ze nejde obraz, vsechno jsem namontoval, zatim jen provizorne zkousim bez skrine, zdroj,desku,ram,cpu, chladic, grafiku nic vic pripojeno neni, vetrak u grafiky se toci, ale obraz proste nejde, mam monitor ktery pri odpojenem kabelu ke grafice signalizuje NO SIGNAL, pripojim ke grafice, hlaska no SIGNAL zmizi, ale obraz nenabehne , proste cerno, a monitor blika jako kdyby byl vyplej pc ... nevite nekdo co stim , prosim poradte ..

Změna předmětu, původně: nefunguje AGP grafika, dulezite !!! (host)

Předmět Autor Datum
Proč si myslíš, že "nefunguje AGP grafika, dulezite !!!"? Ten PC ani nenastartuje do POSTu, tak co…
touchwood 02.12.2009 23:13
touchwood
no tak napadla me grafika, co jineho ? grafika zobrazuje ne ? grafika by ale mela bejt funkcni tu ma…
mikac 02.12.2009 23:20
mikac
Jenže když grafika nemá co zobrazovat, tak to nemusí být její vina. Může být mrtvýho cokoliv, včetně…
Prasak 02.12.2009 23:27
Prasak
Odpojiť zdroj od siete 230V, resetovať BIOS jumperom alebo vybrať bateriu na cca 1 min. Pripoj nazad…
Joseph 02.12.2009 23:27
Joseph
Čo je to za doska, nie je s integrovanou grafikou ?
Joseph 02.12.2009 23:35
Joseph
tak jsem zkusil, zapinam to pomoci sroubovaku, nemam to ve skrini zatim, zapojil sem klavesnici, ihn…
mikac 03.12.2009 18:46
mikac
Problém bude asi v samotném AGP slotu. Zrovna včera jsem si potřeboval z druhého počítače půjčit zdr…
lkjhgf 09.12.2009 19:54
lkjhgf
Tak prodej staré i "nové" díly jako 100procetně funkční na aukru /dělá to tak dost lidí/, pokud seš… poslední
MM_tank 09.12.2009 22:09
MM_tank

Odpojiť zdroj od siete 230V, resetovať BIOS jumperom alebo vybrať bateriu na cca 1 min. Pripoj nazad zdroj, pripoj klávesnicu. Ako si predtým štartoval PC ? Máš pripojené tlačidlo PWR na pinoch ? Tiež by nebolo od veci pripojiť repro.
Zapni to. Všimni si či prebliknú LED-ky na klávesnici.

tak jsem zkusil, zapinam to pomoci sroubovaku, nemam to ve skrini zatim, zapojil sem klavesnici, ihned po zapnuti probliknou diodi a potom zhasla, nejde rozsvitit ani caps lockem apod .. reset biosu jsem zkousel, vyndat baterku taky a nic .. grafika integrovana neni , deska je Soltek SL-KT600-RL - VIA KT600

ostatni dily zde : show_item.php, vsechny vetraky na desce se toci vc.grafiky, led dioda na desce sviti, asi signalizuje zapnuty stav, repracek na piny nemuzu pripojit, zadny nemam :( deska by podle prodavajiciho byla funkcni ..

Problém bude asi v samotném AGP slotu. Zrovna včera jsem si potřeboval z druhého počítače půjčit zdroj a potom, co jsem ho vrátil, se mi stalo přesně to samé: monitor píše NO SIGNAL atd. Mimochodem ten počítač byl předtím plně funkční, používaný denně. Zkusil jsem dát starou grafiku do PCI a s ní to funguje. Ale když jsem to zkoušel poprvé, tak jsem nevytáhnul grafiku z AGP a i když k ní nebyl připojený monitor, tak jí deska asi detekovala a monitor se nezapnul. Radil jsem se o tom s kámošem a ten říkal, že má doma taky starý počítač s AGP a grafika mu tam funguje jen někdy. Ale když se mu povede ta grafika zasunout dobře, tak funguje dokud na ní znova nesáhne. TAkže radím našroubovat desku do skříně a grafiku tam zkoušet našroubovat s různým sklonem, třeba se chytne:-)

Tak prodej staré i "nové" díly jako 100procetně funkční na aukru /dělá to tak dost lidí/, pokud seš moc velkej cíťa (jsou vánoce, já vím) tak je prodej jen jako funkční (ovšem bez záruky).
No a kup si v obchodě nové /nejlépe nech namontovat a rozjet.

No a teď vážně - dotáhni to všechno do servisu, ušetříš si čas a nervy zkoušením možná dvou nefunkčích základních desek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru