Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje bluetooth s mobilem

mam Fujitsu Siemens Amilo Pro V3205 a Nokiu XpressMusic 5310
zapnu bluetooth na obou pristrojich, když najdu obrazek v PC a zašlu na mobil, bez problemu přijde hned. Když chci ale odeslat něco z mobilu na PC, tak to hleda zařizeni a nic nenajde.

čím to muže byt?

mam vše zapnute, viditelne, ....kdyby nebylo sparovani tak nepřijde z PC na mobil, a přijde hned a naopak vubec (mam XP na notasu)

děkuji za pripadne rady

Předmět Autor Datum
BT je imho mizerná technologie. Mám BT bezdrátová sluchátka, nepřejte si slyšet ty nadávky, kterými…
Rce. 07.10.2013 02:25
Rce.
Bluetooth na PC, je totálne dodrbaná technologia. Škoda času a nervov sa tým zapodievať. Ak zariaden… poslední
Joseph 07.10.2013 12:03
Joseph

BT je imho mizerná technologie. Mám BT bezdrátová sluchátka, nepřejte si slyšet ty nadávky, kterými ve štědrých dávkách toto zařízení zasypávám, než se to spojí s dokem a začne hrát. Záleží na rušení okolí jinými signály. Je možné, že je v PC silnější vysílač, než v mobilu a tak to z jedné strany jde a z druhé ne. Zkusit dát zařízení blíže k sobě, nebo naopak dále od sebe (může být zase naopak silnějším signálem zahlcen vstup). Také jsem kdysi používal internetové připojení brodband přes BT a Nokii do laponě, ale bývalo to také na hojnost kleteb a nadávek, než se to jakž takž spojilo. Teď mám ajfouna a ten umí udělat AP WiFi a je to bez problémů.

Bluetooth na PC, je totálne dodrbaná technologia. Škoda času a nervov sa tým zapodievať.
Ak zariadenie neobsahuje kompatibilný BT hardware, čo nie je nič zriedkavé, tak to jednoducho nesprevádzkuješ.

Ak niečo funguje, sú to jednoúčelové riešenia, ktoré nerátajú s podporou zo strany operačného systému a obsahujú všetko potrebné na komunikáciu cez BT, zvyčajne aj hardware.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru