Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefungující fb

Zdravím Vás,

mám takový problém. Včera večer jsem se chtěl podívat na facebook, ale když jsem na něj najel tak se mi úvodní stránka načetla nějak divně. Nevím jak se tomu přesně říká, ale jakoby jenom text a kolonky, bez žádného grafického projevu jak tomu obvykle je. Jinak mám doma ještě jedno PC a zkusil jsem do něj akorát přehodit internetový kabel a dělalo to to samé, což je celkem divné. Že by to bylo internetem? Žádná jiná stránka to jinak nedělá. Prosím Vás všechny tímto o radu a budu rád za každou pomoc. Jedincům, kteří by mi byli ochotni pomoci, mohu poslat screen. Předem všem děkuji za odpověď.

Tady máte screeny, ten první je před a druhý po přihlášení:

2s8pgqu.png
t0hxuh.jpg

Jinak když se přihlásím a dám nastavení tak se ta stránka chová normálně a vypadá tak jak má. A když jsem se zkoušel přihlásit na kámošův FB, tak jsem sice zadal špatné heslo, ale poté se taky chovala normálně a když jsem dal přihlášení tak vypadala taky normálně. Ale když jsem se přihlásil tak to znova vypadalo tak, jako na druhém screenu.

Předmět Autor Datum
Nemám sice Google Chrome ale vypadá to jako autorský mód v Opeře. Což je nenačtení stylů a obrázků.…
martin.developer 06.02.2011 13:30
martin.developer
Děkuji za odpověď. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče (IE, Opera), ale dělá to to samé. Jinak cleaner má…
Zwonda 06.02.2011 13:44
Zwonda
Mě se totéž co popisuješ občas stává, podle mě za to může internet (nikoliv server FB). Prostě se mi… poslední
koljaaa 06.02.2011 15:12
koljaaa

Nemám sice Google Chrome ale vypadá to jako autorský mód v Opeře. Což je nenačtení stylů a obrázků. Ale zase to chování tomu moc neodpovídá.
Může to být jen dočasný výpadek těch stylů a obrázků a nebo máte nějaký podobný "autorský mód" zapnutý v Chrome ikdyž se chová celkem podivně.

Také si myslím že to může způsobovat nějaký doplněk - pokud nějaké používáte zkuste je všechny vypnout. Pokud to nepomůže tak zkuste pohledat zda Chrome má nějaké individuální nastavení pro danou doménu (v tomto případě facebook) a zda ten není něco o stylech.

Další co mě napadlo je že tomu Chrome může něco čistit cache (vyrovnávací paměť ve které jsou styly a obrázky) - takže zkusit zkontrolovat zda nejede nějaký cleaner.

Jinak mě osobně více nenapadá, může to být ale i ten chvilkový výpadek těch stylů které nejsou dosažitelné.

Mě se totéž co popisuješ občas stává, podle mě za to může internet (nikoliv server FB). Prostě se mi načte jen základní HTML a asi když to má velkou latenci tak to prohlížeč utne a už nenačte css. Dělají mi to i jiné stránky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru