Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde IE ani Opera jen Firefox

Ahoj,
chtěla bych poprosit o radu. Nejde mi už dlouhou dobu IE ani Opera. Nenačte se ani úvodni stránka. Zkoušela jsem vypnout bránu firewall, antivir i odistalovala a znovu naistalovala prohlížeče a nic.
V pc se moc nevyznám takže nevím co mám dál dělat. Já bych to ani neřešila, ale poslední dobou mi blbne i firefox (nejdou mi přehrávat některá videa) tak se bojím ať nezůstanu bez internetu úplně.
Jen bych chtěla doplnit, že když jsem připojená přes wifi na letišti tak IE normálně funguje.
Vím, že to je něco v nastavení, ale nevím co.
Děkuji za odpověď pokuď budete vědět

Předmět Autor Datum
kdyz vymazes cookies,tempoary internet.. atd tak nic?
WP 18.12.2010 20:01
WP
nebo kdyz operu odinstalujes a nainstalujes znova?
WP 18.12.2010 20:03
WP
IE nerozumím. U opery je to ale tak, že po prosté odinstalaci zůstane v systému zachovaný uživatelsk… poslední
Jirka K. 21.01.2011 17:14
Jirka K.

IE nerozumím. U opery je to ale tak, že po prosté odinstalaci zůstane v systému zachovaný uživatelský profil včetně různých nastavení a dočasných souborů, takže když je v nich chyba, nezbavíte se jí jen odinstalací. Smazání uživatelského profilu opery není těžké, ale přece jen se bojím radit takhle na dálku úplnému laikovi. Když neporadím dost přesně, hrozí že si smažete i něco co nechcete :-).
Takže: zkuste si stáhnout a použít operu v portable verzi, ta používá jen svoje vlastní nastavení. Najdete ji třebas na opera-prehliadac.com, je i česky. A dejte vědět zda to pomohlo.
Že vám přestalo fungovat nějaké video ve firefoxu, je bohužel docela normální a neznamená to pravděpodobně žádnou chybu u vás v pc, ale jen to, že někde změnili formáty videa za něco, co vaše pc nepodporuje. Pomohlo by nejspíš doinstalovat nějaké pluginy, jaké a jak, nevím. Možná ale budou v té portable opeře a třeba tím vše vyřešíte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru