Avatar uživatele
beer

Co zajímavého umožňuje funkce Benchmark drive v Defraggleru?

Po analýze disku vždy vidím právě tuto možnost, ale bojim bojim – raději jsem nezkoušel ))
Doplňuji:
Tuto funkci mají jen novější verze Defraggleru a v anglických diskuzích jsem se pouze dovtípil, že to snad umožňuje nějakou optimalizaci, zrychlení atd. Psalo se tam sice dost, jenže ten strojový překlad je v tomto případě na prd. Stařičká mašina mně šlape, tak nechci něco zbytečně zmrvit. Ale jsem zvědavý ))
V každém případě děkuji všem za odpověď !

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: beer

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? www, anonym, kajinek před 4101 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Jak píše česílko – je to test hardwaru, v tomto příapdě test pevného disku.

Ono záleží, jaký disk máte – ne všechny disky Defragglerí benchmark podporuje. Co jsem tka vypozoroval, zřejměpodporuje všechny PATA disky, ale u SATA disků to má jen u několika málo…

Jestli se mi tu ukáže nějaký počítač s Defragglerem nebo budu nějakej instalovat, tka se schválně na to podívám. zatím bych vyčkal na jiné rádce nebose na to vyprdnul a nechal to být.
Dělejte pravidelně tu defragmentaci, aspoň tak jednou za měsíc a jednou za čas (třeba jednou za půl roku) bych spustil chkdsk na kjontrolu povrchu pevného disku.
Spustíte ho v Start-Spustit-napíšete cmd. Do příkazového řádku, který se příkazem cmd spustí, napíšete chkdsk /f. Zřejmě to bdue chtít restart počítače, který stiskem klávaesy A potvrdíte a kontrola začne po restartu počítače. Případně můžete použít přepínač r míto f, kontrola a případná oprava potrvá ale mnohem déle.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Benchmark se označují různé testy hardwaru. Tady to bude rychlost čtení/zápisu HDD. Sice mám Defraggler, ale po analýze mi nabízí jen defragmentaci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek