Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejde obnovit záloha v A.T.Image 11

Zkoušel jsem to ve více poradnách a bez úspěchu tak to zkouším i tady : Prosil bych o radu : Po instalaci nové základní desky a procesoru v servisu a nainstalovaném Acronisu True Image v 11 jsem provedl u počítače běžný způsobem -vytvoření zálohy a vertifikací = OK.Když jsem si ještě pro zkoušku provedl obnovu této zálohy, nejdříve v nainstalovaném Manageru F11 a také i z vypáleného záchranného bootovacího média- v obou případech se mi hned po dvou krocích na začátku obnovy, kdy začíná načítaní portů -objeví černá obrazovka a dál se nic neděje. Poraďte jak tuto závadu odstranit,asi to bude nějaké nastavení v biosu ale nevím jaké a jak .
Díky
Změna kategorie, původně: Ostatní (karel)

Předmět Autor Datum
co to je "načítání portů"? Myslíš POST BIOSu? Acronis v případě bootovacího CD vyžaduje správné nas…
touchwood 05.06.2008 09:17
touchwood
Dělal jsi zálohu OS přímo z Windowsů? Nebo z bootovacího CD ATI?
L-Core 05.06.2008 09:41
L-Core
máš novou základní desku s novým chipsetem - jsou to věčné dostihy bootovacího acronisu, aby znal no…
lední brtník 05.06.2008 10:59
lední brtník
vůbec nedojde k načítání, zasekne se to hned po vybrání jakou obnovu chci a ať určím plnou verzi neb…
Kley 05.06.2008 13:13
Kley
jak dlouho čekáš? Třeba chce jen počkat déle. Jinak, nemáš náhodou nastaveno na řadiči AHCI režim?
touchwood 05.06.2008 15:44
touchwood
Zkontaktuj ATI podporu. Já měl trochu jiný chipsetový problém u ATI 10. Na základě pokynů supportu… poslední
L-Core 05.06.2008 20:28
L-Core

co to je "načítání portů"? Myslíš POST BIOSu?

Acronis v případě bootovacího CD vyžaduje správné nastavení bootovacího zařízení (tj. CD), posléze se načítá linuxový bootloader (myslím, že upravené LILO, v něm máš možnost si zvolit zda chceš nastartovat ATI a v jaké verzi, případně Windows) a následně se načte linuxové jádro a spustí se (od této chvíle je nahoře na obrazovce vidět logo Acronisu -místo obligátního tučňáka-) a probíhá detekce hardwaru, která může chvíli trvat, navíc se nic nevypisuje do konzole. poté se již spustí samotný ATI.

Takže kde přesně máš problém?

máš novou základní desku s novým chipsetem - jsou to věčné dostihy bootovacího acronisu, aby znal nový chipset a rozumněl si s ním.

nevím jaké volby má "záchranné cd" vytvořené až z nainstalovaného programu pod win. originální bootovací médium má dvě volby při bootování: základní (s podporou všech běžných zařízení), a bezpečnou (je vhodná právě pro příliš nové chipsety).

kdyžtak napiš na acronis.cz, uveď přesně jaký máš chipset - tuším to řeší nějakými updaty, pokud nemají ke stažení nějaké novější sestavení a.t.i.

vůbec nedojde k načítání, zasekne se to hned po vybrání jakou obnovu chci a ať určím plnou verzi nebo bezpečnou, tak po dalším kroku se to jakoby zaseklo a k žádnému načítání nedojde a zůstává černá obrazovka a zkouším to jak s použitím Managera (F11) tak i záchranného média na CD

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru