Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nejde odinstalovat nvidia ntune

omylem se mi stala taková věc... ve správci zařízení jsem měl vykřičník u nvidia enthusiast platform (měl jsem ho tam 2x, vykřičník u jednoho), odinstaloval jsem oba, jenže pak mi z nvidia control panel zmizela záložka device (která má možnosti přetaktování), takže jsem rovnou odinstaloval i nvidia ntune, jenže teď jsem stáhl nvidia ntune 5.05, který jsem nainstaloval, ale nějak blbne, protože když spustím, nidia control panel, akorát se zobrazí okna, v něm bílá plocha v něm je jen horní lišta s menu a pak text vyberte nabídku... a hned potom okno program přestal pracovat appcrash nvcplui.exe modul nvcpl.dll. Kromě toho, když spustím nvidia monitor, co se nainstaloval, hodolo mi to BSOD (historicky první na tomto notebooku).

Takže se pokouším odinstalovat to svinstvo nvidia ntune, jenže mi to hodí "Tento software vyžaduje pro svůj chod základní desku NVIDIA nforce 2 nebo 3", netuším, kdo si ze mě dělá pr*el, neboť tyhle desky se vyráběly tak v roce 2004 a kromě toho mám intel HM77 , HD4000 a NVS5200. Nevíte jak to program odinstalovat?

Předmět Autor Datum
čeká tě napínavé surfování v registrech na klíčové slovo nvidia, a ve službách (ccs\services) na klí…
lední brtník 23.04.2014 09:27
lední brtník
ano, nejen registr + autoruns + Driver sweeper (jmenuje se nyní trochu jinak) , ale disk,co musím ří… poslední
Rašín 23.04.2014 14:49
Rašín

ano, nejen registr + autoruns + Driver sweeper (jmenuje se nyní trochu jinak) , ale disk,co musím říct, že to bylo výživné svinstvo,

Instalátor furt psal Nejsou žádné komponenty k instalování. GPU-Z, Hwinfo ani správce zařízení nemohl grafiku, najít , jenže pak žkoušel jsem několik restartů a najednou zázráčně driver vymazán a mohl jsem nainstaloval 311, kterou jsem měl j recovery image r:\Dell\Image\Factory.wim\\Program Files\Nvidia\Installer2...

přetaktovat proč ne z 670 na 880 core a paměti z 1570 na 1822 (zvládly by i 2100, ale jednak brzda je jádro a za druhé více než 1822 v panelu nvidia nejde nastavit, sice to umí nějaký gainward EXPERTOOL, jenže je stabilní asi jako vláda topolánka)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru