Avatar uživatele
anonym

Co zavést volitelnou filtraci otázek dle kategorie/pod­kategorie dle nastavení a vlastní potřeby každého uživatele?

Pokud se někomu nelíbí orčitý okruh/typ otázek/témat, tak proč by si jednoduše nemohl zvolit, co ho zajímá a to co ho nezajímá by si dal do filtrace? Pokud by potřebovat něco opět vědět, tak by si mohl zvolenou kategorii nebo přímo podkategorii vrátit do těch zobravaných podle potřeby a chuti. Někomu tu mohou vadit třeba jisté typy otázek, ale toto by bylo velmi užitečné a člověk by pak nemusel třeba hledat to, co má rád. Když někoho nezajímá význam slov, tak proč by nemohl mít možnost takové typy otázek skrýt? Myslíte, že by to bylo náročné vytvořit? Odpovědi, že to není potřeba, jsou fakt scestné. To, co zrovna někdo nepotřebuje, však neznámená, že by se to nemohlo hodit i ostatním. Byla by to velmi praktická/užitečná a troufnu si odhadnout, že i oblíbená funkce. Podívejte, vždy tu budou tací, kteří odpoví i na méně oblíbené typy otázek, takže tato funkce nijak nenaruší chod totoho skvělého webu. Pořád tak bude dost otázek a odpovědí. Pokud máte nějaké nápady, jak toto realizovat, tak se klidně podělte do názoru. Myslet si, že to některé uživatele omrzí pokládat nějaké typy otázek, se mi zdají trochu naivní. Věřím, že tu bude víc aktivity u lidí, kteří si prostě upraví okruhy otázek, které budou pak vidět podle vlastních preferencí a pak dostanou i větší chuť na ně odpovídat. Někdo sem příjde a má chuť odpovídat, ale pak si přečte pár otázek, které se mu NELÍBÍ, a jeho chuť se vytratí jak pára nad hrncem i u otázek, na které by JINAK odpověděl. Nemám pravdu?
Chtěl bych, aby tento web měl každý rád a bylo to tu fajn. O sebe mi vůbec nejde, i když bych tuto funkci osobně využil i přes svoji lásku k otázkám všeho druhu a né úplně všechno mě zajímá. Toto nedokážu protlačit sám přes dotaz na admina, protože tohle není jen o mně. Je třeba vidět VÁŠ zájem a pak tato funkce MŮŽE být možná. Byl by to nádherný dárek pro všechny od vlastníků/správců tohoto webu. :)

Zajímavá 0 před 2853 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Klaproth

Obrať se na majitele tohoto webu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Co takhle si konečně prostudovat nápovědu?
„Pod záložkou KATEGORIE najdete seznam otázek rozčleněných do jednotlivých kategorií a podkategorií. V jednotlivých kategoriích navíc můžete zvolit filtr zobrazení a nastavit řazení“
Jemnější rozlišení je už jenom na uživateli, třeba ani neotevírat přiblblé otázky, někteří tazatelé dávají jenom takové. Já kategorie vůbec neuznávám a toto dělení ignoruju. Zajímavá otázka bývá ve všech kategoriích.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Zde mohou něco zavádět pouze majitelé, popřípadě jejich administrátoři. NIKDO JINÝ. Z toho jasně vyplývá, že takováto slohová cvičení a soustavná snaha něco měnit je naprosto zbytečná. Pokud ti to nevyhovuje, založ si své vlastní stránky, kde bude vše fungovat podle tebe.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Tohle není vůbec potřeba, to je fakt scestné. Příklad- když budu chtít odpovědět na moudrou otázku, -proč existujou jenom velká a malá písmena- a tazatel dobrák to namísto kategorie -kultura a společnost, historie- vrazí do kat. -věda, jazyky- , kterou tady po tvejch změnách bude mít 80%návštěvníků, včetně mě a všech děcek školou povinných i dobrovolných, bloknutou ve filtraci, tak jak se o té prima otázce dozvím? Raděj nechme být jak je (všechno pěkně na zdi) a řešme (jéé, řešme ;)), proč jsou kategorie nástrojem, jak se zde zbavit nepohodlných otázek. Tady se totiž prakticky vůbec nerlze zeptat na spoustu otázek z oblasti psychologie, fylosofie, různé další -rady a návody- a HLAVNĚ -cizopasníci a hmyz-, to je tabu! ;).
Někeří výtečníci podobné otázky vrazí třeba do jiných kategorií (Rokio atd.) a už jsme u toho, proč je tvůj nápad scestný! Filtrace- dobře, ale až po zavedení VEŠKERÝCH MOŽNÝCH kategorií ;).
A to se ani nezmiňuji o tom, že ostatní výtečníci, než aby zadali špatně, tak dotaz raději vůbec nepoloží. Pak sedí doma v teplíčku nad odpověďmi života, prsty se jim klepou nad klávesnicí, ale jsou slabí udeřit! ..jako třeba já ;)
A o zde NEpoložených otázkách by se pak jen kvůli chybějící kategorii, dala napsat KNIHA!

..není zač!

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Kepler: Super díky. To mi stačí. :) Udělám to, tak jak povídáš. Radši tuto otázku smažte, nebo se tu bude brzo vařit krev :). Je to jen dotaz, tak proč mám pocit, že nesmím zeptat? :) Dyť je to jen normální otázka, která může teoreticky přivést užitek všem.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

To je naprosto v pořádku, od toho tady odpovědi jsou.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Tohle navíc nic nezmění pro ty co nic měnit nechcou! Je to volitelná funkce. Bože můj. :)

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Drape: Promiň, ale sám svým požadavkem u admina nic nezměním. Admin nekomunikuje. Nevím proč. :(

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Admin nekomuňikuje, protože má nejspíš trocha rozumu!

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Přání něco na tom webu změnit mají jenom noví uživatelé. I já jsem kdysi navrhoval, aby bylo možné jednoduše přikládat obrazové a zvukové přílohy. Nebo možnosti písma a emotikony – tragédie. U jiných konkurenčních webů to jde, tady ne. Majitel nemá zájem.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Aha. Moc si vážím totho zjištění, protože si mi ušetřil hodně energie. Prostě tady se jede podle šablony a nic se asi nezmění. Možná až přijde někdo perspektivní jako majitel, který bude mít zájem o zlepšovaní kvality webu a i spokojenost uživatelů. :) I tak jsem nesmírně rád, že tenhle web existuje a vážím si tu všeho.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

No, čas od času k jistým změnám v minulosti docházelo, hlavně v systému bodování (nedávno). Ale k podstatným změnám ani ne, si myslím. Nejsem ale pamětník, jsem tu teprve půl roku.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
zjentek

Nevadí, že se někdy vtírám do diskuzí? Chtěl jsem jen podotknout, že někteří tady jsou tady ještě děcka ;), zdar.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Asi ano. I děcka sem chodí. Možná, že právo na názor mají zřejmě především ti nejstarší životem zocelení a rozumově na výši. :) Třeba taky jednou vyrostem :D. Už, aby mě bylo tak 60.

před 2853 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek