Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejede mi counter strike source na win vista + dotaz na instalaci xp s vista na jednom hdd

Ahoj nainstaloval jsem CS:S na Viste a po zapnuti napise Preparing to launch a pak to zhasne a je tam zas plocha a jako bych to vubec nespustil... pokud se vam to nepodari vyresit tak bych chtel nainstalovat k viste i xp a zajima me jestli staci vytvorit novy oddil kam nainstaluju xp?? pojede to pak? na zacatku chci mit vyber OS. dik

Předmět Autor Datum
Instalovat najprv XP a potom Vista ide, naopak neviem (pravdepodobne to prepise bootsektor v MBR kto…
MM.. 19.04.2007 18:49
MM..
Nainstalovat XP do jiné partice (oddílu) jde. Klasicky boot z CD a pak jen vybrat na který oddíl pří… poslední
Matloch 19.04.2007 19:53
Matloch

Instalovat najprv XP a potom Vista ide, naopak neviem (pravdepodobne to prepise bootsektor v MBR ktory ma Vista specialny, a pojde potom len XP, mohol by sa potom bootsektor dat opravit - napr. z opravnej konzoly ak ju Vista na instalacnom CD ma, nikdy som opravnu konzolu u Visty zatial nepotreboval tak zhlavy neviem).
P.S. Preco ti nejde CS na Viste neviem, CS nehram, ale pozri sa na stranky vyrobcu hry ci tam nie je nejaky patch pre vistu, problem mozu robit aj ovladace grafiky alebo zvukovky apod (mas spravne ovladace pre vistu?) alebo directx apod.

Nainstalovat XP do jiné partice (oddílu) jde. Klasicky boot z CD a pak jen vybrat na který oddíl příjde XP nainstalovat. Potom si ve Vistě Tento počítač/Vlatnosti/Upřesnit/Spuštění a zotavení systému - Nastavení, vybereš který OS se bude spouštět jako implicitní a taky můžeš nastavit dobu, po kterou se bude čekat s výběrem systému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru