Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nejede mi zadna hra, vzdy se to sekne a vyhodi zpet do windows.

Zadam o radu. Mam mesic novy pc, Barbone rebel 2, Duo Core 3.0 , 2GB ramky, karta nVidia 9800GT. Vsechno mi jelo normalne az pak najednou se mi sekla hra.dal jsem restart,spustil htu znova,ale vzdy se to po par sekundach nebo minutach sekne a vyhodi zpet do windows a napise,ze program musel byt ukoncen. zjistil jsem,ze mi nejede vetrak na karte,byla dost horka! takze jsem reklamoval kartu,ale po vymene karty mi to delalo to same,takze nezahral jsem si nic.Vyzkousel jsem radu her,v hernim modu se mi to hned nebo po chvilce (nekdy minuta nekdy 5 minut) sekne. Sel jsem proto reklamovat cely pc, rekli mi, ze vse proslo zatezovym testem jak CPU,ramky,HD,graficka karta, Bios a ze vse funguje jak ma,ze je to softwarem. Tak jsem zkusil misto XP dat visty,problem je porad stejny. Ovladace samozrejme jsem aktualizoval. Nevim co sakra s tim mam delat,nepomuze mi nekdo? Predem dik za kazdou radu.

Předmět Autor Datum
Bude to znit blbe, ale znovu reklamovat
123 17.11.2008 12:43
123
diky,no ale prave nevim co tam s tim delali,kdyz jsem to na reklamaci daval uz jednou,jasne jsem jim…
Karf 17.11.2008 12:47
Karf
pusti si tam 3dmark 06 a pokial perjde ten , tak hladaj problem v hrach, ktore mas (mozno) upiratene…
shiro 17.11.2008 13:45
shiro
V prvom rade nainstaluj uplne ciste Windows (vcetne formatovania) a vsetky ovladace (hlavne chipset,… poslední
MM.. 17.11.2008 14:03
MM..

V prvom rade nainstaluj uplne ciste Windows (vcetne formatovania) a vsetky ovladace (hlavne chipset, grafika) zo stranok vyrobcu dosky a grafiky. Potom tam daj 3dmark06 (google.com) a nechaj to bezat napr. niekolko hodin. Ked sa to sekne chod to reklamovat a do popisu zavady uved ciste Win + ovladace + 3dmark06 = zavada. Ked sa to nesekne skus hru, a ked hra nejde tak ries tu hru (pouzit original, hladat patch od vyrobcu, skusit inu verziu ovladacov, najnovsie directx runtime, atd)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru