Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nelze otevrit soubor projektu Movie makeru

Mam dotaz, v Movie makeru jsem si vytvorila video z pomerne dost videi a z par fotek. Vse slo bez problemu, nic se nesekalo. Soubor jsem ulozila jako projekt a program zavrela. Tento soubor, ani pridruzene soubory videi jsem nikam nepresouvala, vse zustalo tak, jak to bylo.
A presto pri pokusu o opetovne nacteni souboru mswmm mi ho Movie maker odmita spustit. Hlasi, ze je soubor nenalezen, at zkontroluji, zda nebyl soubor odstranen, presunut, ci prejmenovan. Nic takoveho se vsak se souborem nestalo, je stale na svem miste, jen ho nemuzu otevrit, abych si video ulozila na disk ve formatu wmv.
Prosim o radu, co s tim, prece jen jsem s vyrobou stavila asi 3 hodiny. Diky moc za odpovedi.

Předmět Autor Datum
ja som tiez robila nedavno v tomto programe projekt, a tiez som mala problem s ulozenim. Ide o to, z…
Silvia 07.07.2013 09:10
Silvia
ten movie maker ho neumí znovu otevřít? vídejka nevyrábím, nikdo se na to nechce podruhé dívat, tak… poslední
lední brtník 07.07.2013 11:07
lední brtník

ja som tiez robila nedavno v tomto programe projekt, a tiez som mala problem s ulozenim. Ide o to, ze ked to mas povedzme originalne ulozene na USB kluci musis nanovo vlozit aj kluc do PC. Ked das ulozit ako subor ulozi ti len ten projekt. Ak chces mat video, ktore sa da pozerat vo windows media player, tak to musis dat ulozit ako subor filmu a vybrat si ulozenie na USB kluc, kde mas originalne video.
Ja som to urobila takze a tiez po dvoch tyzdnoch roboty, som sa tesila z konecne urobeneho vlastnorucneho videa s fotkami.
Vela stastia prajem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru