Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nelze spustit QIP

ahoj mam Qip 2010 4570 OS W7 64bit . Zniceho nic se Qip nespusti ,to znamena ze se mi vzdycky po zapnuti PC ukazalo okno a ja jsem klikl na prihlasit . Ale ted se nic neobjevi. Kdyz poklepu na ikonu tak se na vterinku ukaze u mysi to kolecko, ze to nacita ale nezapne se. Zkousel jsem preinstalovat, spustit jako spravce a neinstalovat do program files. Cetl jsem na QIP foru prispevek nekoho kdo mel asi stejny problem. Ale nikdo mu neporadil.
tak snad vy... dik

Předmět Autor Datum
mam uplne stejny problem na Win7 32 Profi - taky zmacknu, tak pul sekundy to vypada ze se neco deje…
nme 10.03.2011 17:08
nme
Mám stejný problém na stejném operačním systému... Ale než se vracet k infiu, nebo k ICQ, tak radši… poslední
Tentos 17.03.2011 09:59
Tentos

mam uplne stejny problem na Win7 32 Profi - taky zmacknu, tak pul sekundy to vypada ze se neco deje a nic. A muzu mackat Xkrat a nic. Dival jsem se ze se ani nespusti - ve spravci programu nejede. A jelikoz uz me to nebavi, QIP pujde do kytek...

Mám stejný problém na stejném operačním systému... Ale než se vracet k infiu, nebo k ICQ, tak radši budu používat meebo :)
Každopádně jsem očekávál, že se najde alespoň jeden ochotný člověk, kdo by poradil. Současně s touto diskusí se řeší i diskuse jinde a obě bez výsledku...

Pro případné info zkoušel jsem: reinstall, promazání registrů, starší verze, spuštění se zapnutou kompatibilitou pro jiné OS, spustit jako správce, nainstalovat na různá místa i disky... Nic nepomohlo!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru