Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nenacita obsah USB kluca . . . Via chipset

Mam USB kluc 16 GB PQI naformatovany na NTFS komprimovany. Zatial nebol nikdy nikde ziaden problem, no mam tu PC ked ho sice zobrazi, ale len ako vymenitelny disk (nie nazvom) a ked ho chcem otvorit, straaaasne dlho sa nic nedeje, a potom chybove hlasenie Operacia sa neda vykonat kvoli I/O chybe. Chipset VIA, ovladace nainstalovane (snad dobre). Kluc 512 MB FAT bez problemov.

Předmět Autor Datum
a jiná flashka větší než 2gb bez problémů? naformatovany na NTFS komprimovany ntfs na flashce bývá…
lední brtník 10.05.2010 23:44
lední brtník
nemam inu momentalne . . . ano, to mas pravdu, je to straaaaaaaaaaaaasne pomale, ale potreboval som…
truhlik 10.05.2010 23:48
truhlik
Ovladacom chipsetu by malo byt uplne fuk ze ci tam mas FAT alebo NTFS. Mohol by byt problem v tom z…
MM.. 11.05.2010 22:51
MM..
takze: Win cista instalacia plus SP3, hyperion last, USb ani predny ani zadny . . . ALE! USB klus so…
lubik 13.05.2010 00:17
lubik
jestliže jeden souborový systém funguje a jiný ne, není to chipsetem, ostatně jsi psal že driver máš…
lední brtník 13.05.2010 06:49
lední brtník
To vazne? v zivote som to nikde nikdy nezapinal, na kluci som to komprimoval prvy krat . . . a kdeko… poslední
lubik 13.05.2010 09:33
lubik

nemam inu momentalne . . .
ano, to mas pravdu, je to straaaaaaaaaaaaasne pomale, ale potreboval som subor asi 5 GB tak som to preformatoval na NTFS a este nevrati spet . . . a komprimacia, bol druhy udel, ked som mal vela textovych suborov, tak som na nej zapol komprimaciu . . . a to ntfs sa este spomalilo . . . . ale uz sa chystam to vratit na fat32, az taky masochista zase niesom . . . . vseho jen do casu :-)

Ovladacom chipsetu by malo byt uplne fuk ze ci tam mas FAT alebo NTFS.

Mohol by byt problem v tom ze si do toho PC uz niekedy instaloval nejake obskurne ovladace Mass Storage (napr. k telefonu) ktore nezvladaju 16GB, ked tam ten USB stick strcis tak vlez do spravcu zariadeni, najdi si ten stick (pod USB alebo pod diskami) pravy klik vlatsnosti, podrobnosti ovladaca, a pozri si jaky ovladac pre ten stick pouzil. Ked tam bude nieco ine ako od microsoft, tak to je pravdepodobny problem (potom odinstalovat tie blbe ovladace v pridat/ubrat programy, ak sa da)

Este ma napada mohol by byt problem v moc starom servicepacku Win (skusit aspon SP2), ovladace chipsetu chod na viaarena.com a tam si vyber podla toho jaky presne mas chipset, pre novsie chipsety je najnovsi hyperion, pre starsie (su tam vymenovane) je tam starsi 4in1

A skusaj ten USB stick strcit do PC do konektorov vzadu, nie do predneho konektora (tam je kablik v kejse a ten je vacsinou nahovno)

takze: Win cista instalacia plus SP3, hyperion last, USb ani predny ani zadny . . . ALE! USB klus som prehodil na FAT32 a ide . . preco pod NTFS a komprimovane nejde? skusim mensi nejaky zo suflika tak nahodit a uvidim . . . ja vravim odjakziva (mozno sa mylim) ze VIA cipset . . . no, vzdy som kupoval len Intel . . . a teraz tu mam jeden VIA a uz je problem :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru