Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno neúplný load (action cannot be completed...)

Dobrý den, pokusím se popsat svůj problém:

Spustím windows, naloaduje se mi, ukáže se mi plocha, začnou se loadovat programy atd. Najednou to zničehonic přestane a ukáže se mi error

"This action cannot be completed because the other program is busy.....atd." a na výběr mám: Switch to a Retry -> obojí je k ničemu.

Nemůžu spustit žádný program, vždycky to ukáže akorát error. Vpravo dole na liště to vypadá tak, jako by se nahrávalo připojení k síti. Když ve správci úloh ukončím Firefox.exe (který zkouším spustit) a pustím znovu, načte se mi možnost spustit Firefox v nouzovém režimu, ale běží to dost špatně (většinou dojde k freezu a musím ukončit úlohu). Když se pokusím spustit "Devices and printers" nebo "Default programs", hodí to error (zase jiný, že se něco nemohlo naloadovat).

Už dříve mi to tento error ukazovalo, ale přitom se načetly všechny programy a vše běželo, dal jsem Retry a v pohodě. (normálně se mi načetl Steam a Skype při spuštění včetně toho erroru - to se mi teď nenačte, jen ten error).

Setkali jste s tímto problémem? Nebyl jsem schopný najít na internetu nějakou dobrou radu.

Předmět Autor Datum
Start-spustit: msconfig, tam si naklikni polozku "po spusteni", vsetko zrus, restart, ked hlaska neb…
MM.. 12.02.2013 17:31
MM..
Když něco nastavím v nouzovym režimu tak to půjde i normálně? Zkusím to, díky moc. Jenom je divný, ž…
xx 12.02.2013 17:36
xx
Funguje, děkuju Ti;)
xx 12.02.2013 17:45
xx
Pripadne pre ostatnych podobnych nestastnikov co to tu budu citat v buducnosti napis ze ktory proces… poslední
MM.. 12.02.2013 18:12
MM..

Start-spustit: msconfig, tam si naklikni polozku "po spusteni", vsetko zrus, restart, ked hlaska nebude tak povoluj po jednom programy a zakazdym restart a tak zistis ktory to sposobuje. Alebo sa aj hned mozes zamyslet nad tym ze co vsetko tam vidis (to je to co sa spusta pri starte) a preco to tam mas (ak nieco nechces programy sa odinstalovavaju v ovl.panely - pridat/ubrat programy).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru