Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem no digital data- logitech z-5500

Ahoj. Mám doma logitech z-5500 a po zapojení přes optiku mi to hlásí no digital data. Jen do té doby než něco spustím. Pak tam doteče signál a už to nehlásí. Na czc tam psali o nějakém programu který se zapne se startem windows a vysílá neslyšitelný signál, aby to tuto chybu nehlásilo..Mě to nepomohlo. Nevíte o něčem jiném a nebo je to na reklamaci?
Jo a když už zakládám tohle téma tak jsem zkoušel dát do PC dvd s DD (dolby digital) a čekal jsem, že se to přepne na tom panelu do DD, když to mám přes optiku a ono nic. Takže zvuk 5.1 dostanu pouze rozmícháním pomocí fce Dolby pro logic movie, nebo music..Prosím všechny o jakoukoliv radu.díkes

Předmět Autor Datum
To není chyba, to je vlastnost :) http://forums.logitech.com/t5/Speakers/Z-5500-no-d igital-data-whe…
karel 27.11.2010 15:15
karel
chces rict, ze kdybych to poslal na reklamaci tak by se mi to vrátilo v úplně stejné podobě? jenomže…
pidzejj 27.11.2010 15:55
pidzejj
Dolby digital decoder to ma vstavany, takze ak prehravas napr. original DVD v nejakom normalnom preh…
MM.. 27.11.2010 18:02
MM..
No ja to mám i přes analog ale přijde mi, že to má přes optiku lepší zvuk. Navíc když to mám přes op…
piddzejj 27.11.2010 21:57
piddzejj
tak jsem přeinstaloval ovladače na kartě a upgradoval na novou verzi a v nastaveni digital jsem zask… poslední
pidzejj 29.11.2010 18:05
pidzejj

chces rict, ze kdybych to poslal na reklamaci tak by se mi to vrátilo v úplně stejné podobě? jenomže třeba nemůžu nic nastavit pokud je tam napsáno no digital data a potom kdyz to běží tak tam nastavím vše. Jinak třeba u pc když dole v pravym rohu zkoušíš ikonku hlasitosti tak na analog ti to vydává nějakej zvuk, ale na digital to ani nestihne dojít ten signál takže neslyšíš nic. Já vim je to pitomost, já jen jestli mi neprodali šmejd. Takže jestli tě chápu dobře tak je to normální jo???

Dolby digital decoder to ma vstavany, takze ak prehravas napr. original DVD v nejakom normalnom prehravaci (skus napr. VLC) tak to musi ist v dolby digital 5+1. Ked prehravas nejake ktoviektohovyrobil avi tak nemusi ist nic.

Co sa tyka tej hlasky no digital tak to asi proste debilne vyrobili resp. naprogramovali. Mozes si to zapojit cez analog (3 jacky, kvalitativne je to u takychto repro jedno) a nebudes mat problem s no digital.
Druha moznost ak by sa ti v nastaveniach zvukovky podarilo nastavit aby daval na spdif vystup stereo mix, tak ho tam bude davat furt. Ale zas asi len stereo, ale mozes sa s tym pohrat. Na niektorych zvukovkach to ide nastavit.

No ja to mám i přes analog ale přijde mi, že to má přes optiku lepší zvuk. Navíc když to mám přes optiku tak na zvukarně skoro nic nereaguje. cokoliv měnim se neprojevi na zvuku. kdezto na analogu skoro vsecko, takze s mojim hudebnim nadanim si tu hudbu naprosto zkurvim:-D a ještě bych chtěl podotknout, že jen přes optiku dostanu originální zvuk. stopu DD nebo DTS 5.1...Alespoň to tvrdí manuál, že s analogem si neškrtnu:-))

tak jsem přeinstaloval ovladače na kartě a upgradoval na novou verzi a v nastaveni digital jsem zaskrtl jakesi policko "play stereo mix using digital output" a to zpusobylo, ze mi to uz nehlasi no digital data do te doby, nez vypnu pc, nebo do te doby nez shodim tu aplikaci, v které jsem to nastavil. Jenomže pořád to má problém s krátkými tóny. jakoby tam nestihli dotéct nebo co. treba na icq kdyz mi prijde zpráva tak z repro se ozve jen polovina toho zvuku a kdyz pri tom mrknu na panel, tak se tam na chvilicku objevi detecting...
Poradte mi prosim jestli je toto na reklamaci, jestli si tím pomohu a zdali to není u všech modelů stejné????

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru