Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook MSi gx620

Zdravím, po dlouhé době mi z ničeho nic z notebooku začal vycházet pískot a nejde mi obrazovka..zezačátku je černá a pak trošku zbělá, když dám ctrl+alt+delete tak se mi nachvuilku oběví zase černá obrazovka a pak zase nic .... a večer sem to pak zkusil znova a fungovbalo mi to cca sem byl na PC 5 hodin vše bezproblému a dneska mi to zase nejde... Jebe mě to tak pls nějak poradte záruku už nemám....

Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/a/view/690384-jak-se-ptat-kd yz-vas-zlobi-pocitac
Cat 17.08.2011 22:45
Cat
Musíš trošku konkrétnějí kdy? při čem? vychází pískot a nejde obrazovka..Při bootování..nebo když už…
Moddis 17.08.2011 22:54
Moddis
Řeknu to takhle.Před dvěma dny mi notes ještě šel,ale jen jsem z prahy do jirkova (skoro 2h cesty).P…
JeYs 17.08.2011 23:03
JeYs
Notebook...čistit? uvnitř? No radši nic...Pokud si to otevíral teda tak by jsi mohl zjistit i místo…
Moddis 17.08.2011 23:13
Moddis
neco odeslo, zahod to, velmi pravdepodobne se oprava nevyplati. poslední
RedMaX 17.08.2011 23:14
RedMaX

Musíš trošku konkrétnějí kdy? při čem? vychází pískot a nejde obrazovka..Při bootování..nebo když už jsi ve woknech? Nestává se to třeba jen při puštění nějaké aplikace nebo hry..Tyto zvuky dělají cívky (rezonace mezi závity)..Může to být zroj,grafická karta,ale i MB..

Řeknu to takhle.Před dvěma dny mi notes ještě šel,ale jen jsem z prahy do jirkova (skoro 2h cesty).Předtím se mi notebook přehříval a občas se mi i vypnul.Když jsem byl v Jirkově,tak jsem ho zapnul a najednou nešel obraz,ale slyšel jsem jak se mi to načetlo.Potom asi o 3 hodiny později šel a normálně jsem byl na notesu a vše bylo v pohodě a dneska jsem ho zapnul a obraz přestal jít a navíc mi to nějak pískalo (je to takovej zvuk jako když fouká vítr).Zkoušel jsem to vyčistit,ale nepomohlo to.Ještě jsem to zkoušel připojit k monitoru a to taky nešlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru