Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook, klouby (uchyty) monitoru

Zdravim mám problem, vlastim noťas, model Lenovo N200 3000, v těch kloubech při otevírání a zavírání výka monitoru, to nepříjemě křupe. Je to v tom uchytu, ono celý to otevírání jde dost z tuha, nějaký otevírání jednou rukou mužu zapomenout. Kdyby mi bylo 10 let stříknul bych tam trochu oleje, ale protože neni tak netušim co s tim a na reklamaci se mi to posílat moc nechce. Díky za případný reakce.

Předmět Autor Datum
Máš dvě možnosti: - počkáš, až ti bude deset let - kapneš tam olej (použij WD40, je jemný, je takový…
Prasak 03.09.2009 20:15
Prasak
já jen myslel jestli tam nejsou v tom nějaký kontakty, kterejm by to mohlo vadit
Lenovo 03.09.2009 20:17
Lenovo
Tak na to jsem nepomyslel, přiznávám :-[ Spíš tam budou flexokabely, těm by WD40 vadit nemělo. A pok…
Prasak 03.09.2009 20:24
Prasak
v pantecdh kabely nejsou. Tam jsou kovove tycky a pouzdra kolem nich. Kabely vedou v tom prostrednim…
Jan Fiala 03.09.2009 20:30
Jan Fiala
Je novy? Ono sa to moze po case pouzivania rozbehat, a ked tam nacpes olej tak zas sa moze stat ze p…
MM.. 03.09.2009 20:36
MM..
Kupoval jsem ho na czechcomputru, mám ho od listopadu tušim. Ale zdá se mi, že křupe jen jeden pant.… poslední
Lenovo 03.09.2009 20:49
Lenovo

Máš dvě možnosti:
- počkáš, až ti bude deset let
- kapneš tam olej (použij WD40, je jemný, je takový, aby se dal po aplikaci otřít z plastů. Není agresivní, takže to ničemu neublíží, musíš být opatrnej a raději to tam kápnout párátkem, než to tam stříkat přímo ze spreje)

Je novy? Ono sa to moze po case pouzivania rozbehat, a ked tam nacpes olej tak zas sa moze stat ze po case ti zacne padat display :-) Ono to ma dovod preco to ide ztuha, aby display drzal kolmo, a nepadol na stol :) Ale praskat by tam zas nemalo, skus sa ist poradit tam kde si notebook kupil.

Kupoval jsem ho na czechcomputru, mám ho od listopadu tušim. Ale zdá se mi, že křupe jen jeden pant. Neřekl bych, že je vyrobenejch z nějakej extra křehkejch, nebo měkkejch plastu, ale když s tim víkem pomalu hejbnu vidim jak se celá ta plastová konstrukce hejbe. Zkusim trochu nakapat do toho pantu co se mi zdá že je ten problemovej. Ono i s tim olejem neveřili by jste co umí za zázraky. Před pár lety jsem mel SonyE. K700i jako každýmu mi nefungoval joystick, tak jsem tam kápl trochu oleje na čištění zbraní a fungoval jak novej. Zkusim to teda trochu propakat, je to ten pant hned nad procesorem, tak doufám, že mi nevyplave ven.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru