Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno nové autorádio,prosím pomoc vybrat

Dobrý den, prosím potřebuju poradit. Odešlo mi autorádio clarion BD329R, z ničeho nic přestalo hrát,a když jsme za dva dny přišli do auta, byla totálně vybitá baterie. V servisu mi řekli, že to bylo opravdu rádiem,jinou chybu nikde nenašli. Když změří odběr při vypnutém motoru s rádiem, je odběr 1Ah (teda nevím přesný zázev jednotek), když vytáhnou a odpojí rádio, je odběr 0,02 (Asi zase Ah- nevím :-) )To je prý na vůz co mám v pořádku . Jde mi o to,jestli mi jako totálnímu laikovi poradíte co mám koupit. Myslel jsem na cd nebo dvd, nebo může už být k tomu i na paměťovou kartu nebo usb. Značku neřeším,myslel jsem si např. sencor. Sony apod. nevyžaduji,stačí nějaké obyčejnější. Reprobeden mám 6- 2 na palubce u čelního skla, 4 ve dveřích. Potřeboval bych to pořešit do pátku, tak jsem myslel jestli by to u nás v Plzni šlo vyřešit třeba v Elektrowordu, Dattartu apod. Nebo víte v Plzni o jiném krámku kde by to měli? Moc díky M.

Předmět Autor Datum
Ak to ma standardny rozmer a display na sebe (ne extra na palubovke) a standardny eurokonektor (to s…
MM.. 28.08.2013 16:12
MM..
autoradia.html neco si vyber. Ak maju nejaky lacny pioneer napriklad na predajni skladom, apod. P.S…
MM.. 28.08.2013 16:15
MM..
ahoj,moc díky, jen upřesním: Rádio bylo 10,5 let staré, bylo normálně zabudované v kaslíku nebo v ot…
Miloš007 28.08.2013 16:38
Miloš007
Tak zober manzelku a nieco si tam vyberte autoradia.html. Je uplne jedno ze co.
MM.. 28.08.2013 17:34
MM..
tak už ho mám koupený...JVC KD-R441. poslední
Miloš007 31.08.2013 21:10
Miloš007

Ak to ma standardny rozmer a display na sebe (ne extra na palubovke) a standardny eurokonektor (to sa snad dava uz aspon 10rokov do aut) tak proste akekolvek. Eurokonektor je standardizovany.

P.S. inac clarion (a asi aj sencor) je tusim neco jak tesco znacka, tak ked chces zas nieco take tak potom sa nediv. Slusne znacky autordia vydrzia aj >10rokov, ak ich teda necorkne nejaky skurvysyn

ahoj,moc díky, jen upřesním: Rádio bylo 10,5 let staré, bylo normálně zabudované v kaslíku nebo v otvoru nebo jak bych to nazval, mělo vyndavací přední panel. Zrovna tak bych to chtěl teď zase. Děkuji za tip,ale bohužel vzhledově neprošlo u manželky :-) Takře odnímatelný ten přední panýlek, na cd nebo dvd, klidně navíc na ty karty nebo usb.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru