Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nový diktafon

Koupil jsem si diktafon. Přehrává a ukládá pouze do wma. Převedl jsem tedy mp3 do wma a nešlo to přehrát. Vůbec se to nezobrazilo . V manuálu je napsáno že to přehrává wma pouze v lineárním pcm formátu. Poradte mi nějaký program na převod mp3 do toho wma pcm formátu.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
O který konkrétní diktafon se jedná? V prvé řadě... často se stává, že diktafon může mít "zvláštní…
VN 30.06.2009 17:15
VN
Ještě mě poradte, když skenuji na svém epson stylus dx 4050 multifunkci do pdf a pak to převedu ve f…
rosickyd 30.06.2009 17:15
rosickyd
Je to olympus ws-450s a má šest složek- jedna je manuál a pět ostatních jsou prázdné ale po uložení… poslední
rosickyd 30.06.2009 17:19
rosickyd

O který konkrétní diktafon se jedná?

V prvé řadě... často se stává, že diktafon může mít "zvláštní složku", tedy např. "A", "B" (tzv. "hudební složka") atp., do které je nutné (jednoduše řečeno) onen "cizí wma" překopírovat, jinak se tváří že "neumí". Je dost možné, že není nutné nic konvertovat, pouze uložit do správné složky, ze které půjde přehrát. To jest (může být) první krok bez zvláštních komplikací.

Ještě mě poradte, když skenuji na svém epson stylus dx 4050 multifunkci do pdf a pak to převedu ve fine readeru 9.0 na text do wordu tak se mi místo některých písmen a slov zobrazí hvězdičky pomlčky a jiné nesmysly. Kamarádi říkaji že to je scannerem, ale já nastavím rozlišení 300 dpi jak mě radí a stupně šedé, aby to bylo optimální, skenuji i do tiff ale nic nepomohlo. Je nějaký lepší program než fine reader anebo jsem udělal chybu že jsem si koupil nejlevnější multifunkci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru