Avatar uživatele
Weroniq

odlišné názory lidí hodnotící tentýž výrobek na Heureka.cz

mám vyhlídnutý jeden mobilní telefon a stále se nemohu rozhodnout, proto sleduji každou přibývající recenzi na heureka.cz a nestačím se divit, že zatímco jeden člověk je naprosto spokojený, tak druhý výrobek naprosto zkritizoval a nedoporučuje ho a takhle se to tam opakuje víckrát.. čím to je? natrefil někdo na vadný kus nebo ostatní ty chyby nevidí?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 4510 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

kolik lidí tolik názorů , každý od výrobku očekává třeba něco jiného

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
bolak

Jasně, to je běžná věc. Co člověk to názor. Navíc to může bejt i o konkrétním obchodu. Každej krám k tomu a tomu výrobku nabízí něco jinýho, mají jinou dodací lhůtu a když ty telefony obchodník nakupuje po tisících, může se stát že jednomu z nich dojdou všechny kusy v naprosto perfektním stavu a jinej e-shop má samý poruchový zmetky.

Ale to už si snad přečteš v recenzích, proč je kdo spokojenej nebo nespokojenej, oni by to tam měli aslepoň napsat do PRO a PROTI. Pokud by to byla jenom záležitost toho obchodu, tak stačí obepsat ty spokojený zákazníky, kde přesně to koupili. Jo a hlavně se zaměř na názory těch recenzentů, který už tam nějakou dobu fungujou (maj tam napsáno „ověřený zákazník“), on i na heuréce může fungovat konkurenční boj ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek