Avatar uživatele
Marsyas

Co znamenají různé barvy náramků?

Dnes se mnou ve vlaku jel starý pán, který měl na levé ruce modrý náramek ve tvaru hodinek – takový plastový, s s modrým „ciferníkem“, jen tam nebyla čísla ani rafičky, jen něco napsáno.
Znamená to snad, že je třeba na něco alergický, že je to diabetik, nebo takněco?
A prosím, nepište mi tu, že je to na posílení jeho třetí čakry.
Doplňuji:
Ne, nebyla to ani žádná balancoblbost, ani na něm nebylo heslo.
Ptám se, jestli někteří lidé s různými nemocemi nosí náramky, aby se v případě nějakého zachvatu či příhody našlo něco, co vypovídá o jejich stavu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? huxa, zzzzz před 4170 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

To se ptáte ale už na dvě otázky.

„Znamená to snad, že je třeba na něco alergický, že je to diabetik, nebo takněco?“ – Ne, neznamená. Pokud ten náramek měl „ciferník,“ je to ta balancoblbost.

„Ptám se, jestli někteří lidé s různými nemocemi nosí náramky, aby se v případě nějakého zachvatu či příhody našlo něco, co vypovídá o jejich stavu.“ – Ano, mohou nosit, jak vidíte z jiných odpovědí. Ale jsou to jednoduché pásky s nápisem. Pokud to má „ciferník,“ jde o tu kokotinu s hologramem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Nejsou to takové ty silikonové náramky, na kterém jsou napsaná nějaká hesla? Zpravidla proti rakovině nebo tak… http://www.gumove-naramky.cz/in­dex.html

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lilix

Pravděpodobně je to tohle: http://www.pe­pa.cz/cs/nara­mek-power-balance/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nykki

Že bys myslela toto?
http://www.iden­tifikacni-pasky-naramky.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MacChill

Jo muže to být tak jak píšeš

Zdroj: http://www.iden­tifikacni-pasky-naramky.cz/www-identifikacni-naramky-pasky-cz/eshop/3-1-Silikonove-naramky/0/5/75-Silikonovy-naramek-DIABETES

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ella

ano, existují náramky, které nosí lidé s alergiemi, které je můžou zabít – třeba kolegyně je alergická na penicilin, takže má v peněžence kartičku, kde to má napsaný, ale má i náramek – sice ho nenosí – ale má ho, takže v případě že se vám něco stane a dostanete se do nemocnice, doktoři okamžitě vědí, že tohle vám dát nemůžou.

Určitě existuje něco takového i na cukrovku nebo takové nemoci…

myslím, že dneska se už vyrábějí různé druhy a dokonce i barvy, třeba aby si člověk nepřipadal blbě, tak se to podobá co nejvíce klasickým náramkům.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zzzzz

Moje kamarádka měla zlatý náramek, s asi 3 cm dlouhou placatou destičkou, a na ní byla vyražena krevní skupina, bylo to pro případ autonehody. Jinak lékařské diagnózy mají kódy. Není asi podstatná barva náramku, ale spíš to, co si na něj člověk nechá zaznamenat. Já mám základní věci o zdravotním stavu, včetně léků, které užívám, napsané na papírku, a ten mám nalepený na zadní straně kartičky od pojišťovny.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Hodně záleží na to, co ty barvy způsobuje. Třeba pokud máte náramek z kamenů, tak se tomu věnuje celá „věda“, nebo spíš pseudověda nebo jak to říct, která říká, co ty kameny způsobují a jaký mají vliv. A tím pádem jaký mají vliv i ty barvy. Já jsem třeba manželce kupoval náramek růženín, který taky měl mít nějaké vibrace nebo co. Ostatně přečtěte si to sami tady: https://www.ti­niana.cz/nara­mek-cakrovy--z-ruzeninu-a-prirodnich-kamenu--slon/

Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1850 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek