Avatar uživatele
NikolkaCZE

osvedcena dieta

Zdravím. Chci se zeptat na nějakou dietu která se vám osvědčila. Jaké s tím máte zkušenosti atd… nechci nějake diety ktere najdu na netu ale něco sčím máte zkušenosti opravdu to funguje.díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4141 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Osvědčilo se mi nastartovat metabolizmus „tukožroutskou“ polévkou ( ta na netu je ) a poté si počítat spotřebované kalorie s přihlédnutím na skladbu jídelníčku. Pro radikální hubnutí je denní potřeba cca 1200 Kcal. Vynechat živočišné tuky, cukry, omezit pečivo a moučné výrobky, ale nezapomenout na vitamíny a minerály. Jíst často a menší množství, hodně pít vodu, nebo bylinky. Žádný alkohol ! K tomu samozřejmě dostatek pohybu. Tohle je ale návod pro lidi po ukončení vývinu – tedy spíš starší.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briliant

bodová – na co přijdu to zbodnu!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

Ony ty diety vesměs fungují všechny,pokud se dodržují-problém je v tom,že na každého zabírá něco jiného,protože každý člověk je jiný a hlavně žádná dieta není zdravá nebo prospěšná.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
katcha

Ahoj, mě se celkem osvědčil Emulips Forte z PorceZdraví.cz (je to doplněk stravy). Za dva měsíce 8 kg dole. Jinak má pravdu iceT, každý má nadváhu z různých důvodů a na každého zabírá něco jiného.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kobranek

08:00 – Snídaně
10:00 – Svačina
11:00 – 100 metrů běh
12:00 – Oběd
15:00 – Svačina
18:00 – Večeře

Ten běh funguje nejvíce. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
KaraskovaAl

No,c o se týká hubnutí, tak já jsem toho zkusila opravdu hodně. No a nic mi nepomohlo, navíc jen jojo… Ale co mi teda pomohlo a co se mi osvědčilo, to je dieta ketodiet… Ta je skvělá, účinná.

Avatar uživatele
TominkaFuky

Taky jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych tuto dietu zkusila. Jen ještě nevím, no… Jídla jsou chutná? A zasytí? Nehladověla jsi? Já mám strach, že si ji koupím a nevydržím to :(

Avatar uživatele
Derrynka

Tak u tohoto opravdu strach mít nemusíš. S ketodiet se hubne snadno, protože jídlo chutná :) A nehladovíš. Takže není důvod nevydržet :)

Avatar uživatele
Vercule

Jako u ketodiet? Tak jejich jídla jsou naprosto skvělá! Já jsem s nimi nehladovela ani omylem :)

Nový příspěvek