Avatar uživatele
anonym

otázka spíše na ženy

Zajímalo by mě, jestli v dnešním světě je ještě místo pro gentlemany, nejsem si úplně jistý, jestli to nějaká v dnešní době ocení? většinou se setkávám, že spíš ti „zlý hoší“ mají větší štěstí. co si myslíte vy a čemu dáváte přednost?
Doplňuji:
očko a co svalovec kterej nemá dutou hlavu? 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? quentos, johana 56, Damiana, anonym, anonym před 4055 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tekumseh

Odpoveď byla označena jako užitečná

Jo, jo, je to tak. Na babskych serverech se to rozebira casto…

http://www.pro­zeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/jak-to-vidi-chlap/35885-jak-to-vidi-chlap-proc-zeny-miluji-gaunery

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym, quentos Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lucijej

Gentlemana ocení každá, ale nesmí se to přehánět, holt všeho moc škodí. Správnej chlap má být k ženě pozorný, ale taky má umět stát si za svým. Kolikrát se z takových „gentlemanů“ stávají podpantofláci a na to každá nemá žaludek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Zlý hoch je vždycky blbec a jestli po něm nějaká žena touží, asi to vypovídá něco i o ní.
„Obdivuji“ takové typy žen, které mají doma rabiáta a opilce, který je jim naprosto k ničemu, ale ony s ním vydrží i třicet let. Evidentně chlapík nikdy nebude mít pocit, že není dostatečný gentleman, když se té svojí husy vlastně nemůže zbavit, ačkoli ji tolik let řeže jako žito… Výmluvy na děti jsou nesmysl. Také se stává, že nakonec, když se to chlapíkovi povede a ta slepice už je pryč, ona všude vykládá, jak on dolézá a je bez ní chudák… Obrázek o tom, kdo komu chybí, když o něm pořád žvaní – to je snad bez debaty…:-)))
Je to o vlastním mindráku té ženy a také o tom, jak ona sama sebe cení. Jestli má blba, se kterým vydrží -x let, má o sobě podobné mínění…
Svalovec rozhodně nemusí být dutá hlava – to je stejné klišé, jako když se říká o blondýnkách (nebo hezkých ženách celkově), že jsou hloupé. Opět – ten, kdo to tvrdí má sám problémy se sebou a nebo hloupě papouškuje další nesmysl po jiném zamindrákovaném trotlovi. Naopak – správný gentleman by měl dobře vypadat – pěstovat tělo – protože i to, jak vypadá je odrazem jeho osobnosti. Díky bohu se nepohybuji mezi pitomci, takže znám i dost osvalených chlapíků, kteří mají mozek na to, na co by měl být. A k tomu ještě dobře vypadají, protože je to baví – místo pivní mozol a hloupé řeči u piva pěstují se svou partnerkou třeba tenis, plavou nebo jezdí na kole – a to je na figuře sakra znát.
Slušnost k ženě může mít jen ten muž, který vidí, že jinak by u ní nepochodil. Já mám osobně takovou zkušenost, že i chlapíci, do kterých by to nikdo neřekl se v mé přítomnosti stávají „lepšími“. Asi mám štěstí, že možná „vyzařuji“ něco takového, co jim nedovolí chovat se jako burani. A oni na to ty „radary“ mají, to tedy zase ano! Jen ženy, které se samy neumí chovat jako dámy (musí to mít v sobě, bez debaty) to nikdy nepoznají, protože jim nedají příležitost. Když žena s (nebo před) mužem mluví jako žumpa, těžko může očekávat, že on se k ní bude chovat jako k dámě. Znám také dost žen, které jsou zaskočeny, když se k ním cizí muž začne chovat jako gentleman – chichotají se, upejpají, stydí se. Vypadají prostě jen jako blbky. Celkově jsou k smíchu, protože si neuvědomí, jaký mají v rukách trumf – „JEN“ proto(!), že jsou ženy!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Gentlemani ešte nevymreli a ani nevymrú. Aj keby sme sa dostali v degradácii ěudstva na úroveň zvierat, stale by zostali. Všimnite si aj medzi zvieratami nevládnu len „zlí hoší“, aj tam platí určitá tolerancia a vzájomná „slušnosť“ – samec voči samici.
Zo „zlého hocha“ nespraví „gentlemana“ ani jeho vonkajší prevlek, musí to mať v sebe, tak isto ako Gentleman ostane gentlemanom aj pri kontajner v handrách

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

To si piš, že to ocení. Ocení to dokonce i ty, které to popírají.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vždy se mi líbili muži, kteří se chovali slušně a ohleduplně, kteří měli ponětí o společenském chování a dávali najevo, že mají i slušné vědomosti. Svalovec s dutou hlavou pro mne nebyl nikdy přitažlivý. U mne by to vyhrál džentlmen. Neříkám tím, že bych se nepodívala na hezouna. Zlé hochy ale ráda nemám. Smutné je, když se za rouškou džentlmena schovává takový správně utajený zlý chlapec. Někteří dokáží svou pravou povahu tajit dost dlouho.
Doplňuji:
Tak to je dost zřídkavá kombinace. Ale i takoví se dají najít. ☺
Já měla ale „štěstí“ na ty maskované. Samý medík a potom: dej sem důchod!!! No, není to na zabití? Jak to znám ze svého okolí, tak takových „úžasných chlapců“ je snad plná republika.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Snažil jsem se věcně reagovat na tvou poslední otázku, leč marně, vzápětí byla smazána jako závadná.
Pokud budeš vkládat závadné příspěvky, nelze se divit adekvátnímu postihu, takže takoví uživatelé mají to nejmenší právo hovořit o slušnosti a etice, když ji sami postrádají.
Jakékoliv dotazy na admina se zasílají do infomailu, konečně se podívej do pravidel, jež ses zavázal dodržovat svou registrací.
Mimochodem za rok a půl status „pokročilý“ a skóre 43%, také není žádná sláva, abys tu mohl vyskakovat.
A za komunistů, jež zmiňuješ, by sis rozhodně na veřejnosti nemohl takhle pouštět hubu na špacír.

před 4054 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

DR.Axl já si zas myslím, že tvůj názor mě vůbec nezajímá… a co mi je potom, že už někdo sem tu otázku dával, proště chci znát názor který mají právě teď a ne před 20 lety… pak se nemůžem divit, že tu jsou lidi kteří volí třeba komunisty a různé takové zajímavosti, protože před 20 lety 🙂 ty a tobě podobný, kteří hledají chybi v zadání otázky nebo přímo zaútočej na osobu bez možnosti obrany je ubohost, nezralost a neznalost milej pane a to i pro senióra 🙂 doporučuji si koupit knihu slušného chování, určitě to využiješ i ve svém pokročilém věku 🙂 z takovej arogantních chytráků jako jsi ty mi je na zvracení.

před 4054 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Nejdříve si laskavě přečti kodex, kde máš jasně, že opakování otázek je považováno za podvádění v bodování, následně se jukni do pravidel (máš mezery v psaní i/y – „chybi“) a pak si zkus porovnat skóre užitečných odpovědí v odborných rubrikách u sebe a u ostatních, na něž útočíš, aniž bys zde na webu cokoli dokázal, kromě urážení pro svoje vlastní chyby.
Jinak v pravidlech je též, že osobní vzkazy patří výhradně do interní pošty, máš se ještě hodně co učit, než budeš moci druhé poučovat.

před 4054 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek