Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno paměťová karta v nokii

Ahoj,mám nokii6300,koupil jsem kartu 2GB,fotky atd z původní karty jsem stáhnul do pc,a poté přehrál na novou kartu.Mám problém,že v telefonu se mi objeví všechny obrázky,tapety,fotky,....Ale když napojím telefon na pc,složka s tapetama,je zcela prázdná,foty se objeví jen některé.Dříve s původní kartou 128MB bylo vše v pořádku.Myslel jsem,že si fotky zálohuji do pc,kartu zformátuji,ale bohužel se mi zálohuje jen to,co se objeví v pc.Nemůže to být nějakým nastavením v telefonu,nebo něčím takovým?Pomůžete mi někdo?Díky Miloš

Předmět Autor Datum
Pokud ti jde hlavně to záchranu fotek a ostatních dat z karty, tak kartu načti přes čtečku. Pokud se…
Prasak 28.07.2008 21:37
Prasak
nemají ty fotky zvrhlé názvy? ale překontroluj spíš tu kartu jestli se na ni vše zkopírovalo bez chy…
lední brtník 28.07.2008 22:01
lední brtník
ahoj,čtečku nemám,jména fotek a stažených obrázků z internetu jsem nechával originál,tak jak se to s…
Miloš 28.07.2008 22:53
Miloš
Nie, nastavenie "chcem vidiet len polovicu suborov" neexistuje. Preistotu si v tento pocitac vlastno…
MM.. 29.07.2008 13:43
MM..
Ahoj,tak jsem v telefonu vytvořil novou složku,do ní překopíroval všechno co se mi nezobrazovalo v p…
Miloš 29.07.2008 16:58
Miloš
No, presistotu si este vsetky tie fotky alebo co to je prezri alebo prehraj ak su to nejake videa al…
MM.. 29.07.2008 17:05
MM..
ahoj,já vím,že musím dát odebrat hardware,ale při připojení tohohle telefonu se mi dole vpravo tohle… poslední
Miloš 30.07.2008 09:30
Miloš

Pokud ti jde hlavně to záchranu fotek a ostatních dat z karty, tak kartu načti přes čtečku. Pokud se i přesto fotky neukážou, zkus použít nějaký záchranný SW na obnovu dat, třeba PC Inspector smart recovery - tento je zaměřen právě na paměťové karty a já sám jsem mu vděčen za záchranu cenných fotek.

nemají ty fotky zvrhlé názvy?
ale překontroluj spíš tu kartu jestli se na ni vše zkopírovalo bez chyby - jo, svoje usb flashky a karty dám vždy nejdřív odpojit než je vezmu z pc.
(mám stejný foun a taky 2gb kartu z předchozího mobilu, zatím jsem si nevšim ničeho kromě toho že nokia převádí názvy souborů na hnusná velká písmena)

ahoj,čtečku nemám,jména fotek a stažených obrázků z internetu jsem nechával originál,tak jak se to stáhlo,nebo jak si to vytvořil telefon.Na původní kartě 128MB,bylo vše v pořádku,dal jsem novou kartu,zformátoval,stáhnul z pc zpět,a je tam toho půlka.V telefonu se to objeví,ale když píchnu telefon do pc,tak je tam pouze část.Myslel jsem,jestli to není nějakým nastavením,nebo kýhočerta co :)

Nie, nastavenie "chcem vidiet len polovicu suborov" neexistuje.
Preistotu si v tento pocitac vlastnosti priecinka zapni zobrazovanie aj skrytych suborov, a aj systemovych skrytych, ak subory stale nevidis tak snad mas niekde zalohu tych suborov, ak nemas tak si nejaku citacku kariet zozen.
Mas tam nejaky problem predpokladam ze si to po kopirovani vytrhla z PC ked to este nebolo uplne dozapisovane, prip. si nepouzila vpravo dole bezpecne odebrat hardware a nedozapisovalo sa to vsetko do karty. Su tie neviditelne subory v telefone pouzitelne? Vies si zobrazit ich obsah?
P.S. nemozes si v telefone skopirovat tie subory do pamate telefonu, a potom tam strcit tu kartu 128MB a nakopirovat to na nu?

Ahoj,tak jsem v telefonu vytvořil novou složku,do ní překopíroval všechno co se mi nezobrazovalo v pc,napíchnul telefon do pc,vše se objevilo normálně.Tak jsem tohle i všechno ostatní zazálohoval na pc,kartu znovu zformátoval,a teď už to vypadá ok.Tak díky,ahoj.M.

No, presistotu si este vsetky tie fotky alebo co to je prezri alebo prehraj ak su to nejake videa alebo mp3, ked to bolo nejak blbo zapisane tak je mozne ze niektore z nich su poskodene.

P.S. nabuduce ked budes nieco zapisovat z PC do telefonu tak preistotu pred odpojenim klik lavym tlacitkom mysi vpravo dole na zelenu ikonku so sipkou, pockat sekundu a potom sa objavi bezpecne odobrat nejake to USB device tak na to klikni. AZ ked sa objavi mozete bezpecne odobrat az potom odpoj. Ono by to vo WinXP nemalo byt potrebne ale Win je smejd tak preistotu. Ak budu aj potom nastavat nejake chyby tak asi ta pamatova karta ma nejaky problem (asi reklamacia karty). Nokia 6300 by mala 2GB kartu zvladat bezproblemov.

ahoj,já vím,že musím dát odebrat hardware,ale při připojení tohohle telefonu se mi dole vpravo tohle vůbec neobjeví.Zrovna tak při připojení foťáku canon.Ale při připojení telefonu SE510i a mp3 ECG se ikona normálně zobrazí.Tam to dělám.Přitom mám nainstalovaný všechen sofware z orig cd.Tak jsem myslel,že to tak má být.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru