Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem po zapnutí notebooku sa nič nedeje

Dobrý deň, potreboval by som poradiť, vlastním notebook LENOVO S10-2, včera som preinštaloval win, všetko bolo v pohode. Potom som chcel vyčistiť klávesnicu tak som ho vypol vybral klávesnicu, očistil a vrátil naspäť. Keď som ho potom zapol tak nič. Len sa rozsvietilo tlačidlo zapnutia. Na fórach som našiel, že treba skúsiť vybrať CMOS batériu na 5 minút. Tak som to skúsil, batéria bola priletovaná takže som odletoval jeden kontakt, počkaj 10 minút, znova priletoval a aj tak nič. S monitorom by problém nemal byť, pretože keď som ntb pripojil pomocou vga kábla k monitoru tak vypísalo "žiadny signál". Inak disk hrčí, chladič na procesore tiež ide. Vedel by mi niekto poradiť čo s tým? Či je teda definitivne základovka odpálená alebo je ešte nejaká možnosť ako túto situáciu vyriešiť. Ďakujem.

Ešte otázka, keď som odpájal CMOS tak som odletoval len jeden kontakt, netrebalo obidva???

Předmět Autor Datum
Hlavně tvoje poslední věta dokazuje, že nemáš o elektronice ani ponětí. Není to hanba - každý rozumí…
Pytlík 02.11.2012 20:51
Pytlík
V pohode, priznávam, že elektronike nerozumiem, ale takisto to neznamená, že som počítačový laik, v…
martintu 02.11.2012 22:36
martintu
definitivne základovka odpálená souhlas poslední
Alfonz.SPO 02.11.2012 22:38
Alfonz.SPO

Hlavně tvoje poslední věta dokazuje, že nemáš o elektronice ani ponětí. Není to hanba - každý rozumíme něčemu jinému - ale drž se svého kopyta a předej notebook odborníkům. Nemůžeme vědět, co jsi vyvedl při odpojení klávesnice, normálně po tomto úkonu funguje notebook dál a zjistit to se dá jenom na místě (tedy, lépe řečeno, s předmětným notebookem před sebou).

V pohode, priznávam, že elektronike nerozumiem, ale takisto to neznamená, že som počítačový laik, v počítačoch sa "vrtám" už dobrých pár rokov a nie je to prvá klávesnica, ktorú som takto vybral a všetko vždy fungovalo. A na odpojenie klávesnice si myslím, že stačí vedieť základy elektroniky a nepotrebujem vysokoškolský diplom. A tá posledná otázka bola skorej len taká uisťovacia, pretože neviem, či tam je nejaká špeciálna batéria alebo čo, ale tak to je už jedno. Priznávam ale, že elektronika nieje zrovna moje silné kopyto :D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru