Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc - blue screen

Dobrý den, chci se zeptat, mám takový problém, musel sem přeinstalovat windows, tak sem si nahodil zrovna Windows 7 který sem tu měl na stole už delší dobu.. všechno mi jede ok ale klidně každou půl hodinu mi naskočí tohle

http://img246.imageshack.us/img246/2465/img9603d.j pg

a poté následuje reset.. přes google sem našel něco ve smyslu že jde o dumping psychical memory to disk no a že by se mohla přehřívat grafická karta.. ale grafická karta má něco kolem 50-60 stupňů Celsia což je myslím uplně v pořádku.. i BIOS sem resetoval na defaultní nastavení aby se vyřadila možnost že by mohlo být něco přetaktované atd.. dál fakt netuším a potřebuju názor někoho z vás.. dík předem:)

Předmět Autor Datum
137539 Dvojitá chyba Ke dvojité chybě dochází tehdy, když při zpracovávání obsluhy výjimky dojde k…
kmochna 06.02.2010 17:44
kmochna
no jakožto lajk tomu moc extra nerozumím ale mohly by chybět nějaké ovladače které sem nenainstalova…
Tomas Jurcak 06.02.2010 17:49
Tomas Jurcak
Podívej se do Správce zařízení, jestli tam nemáš nějaký žlutý vykřičník. Určitě musíš mít nainstalov… poslední
Fuente 07.02.2010 08:24
Fuente

137539

Dvojitá chyba
Ke dvojité chybě dochází tehdy, když při zpracovávání obsluhy výjimky dojde k další výjimce. Za normálních podmínek může dojít ke dvěma výjimkám souběžně, ale některé výjimky toto neumožňují a proto dochází k dvojité chybě. Dvěma nejčastějšími příčinami jsou přetečení zásobníku jádra a potíže hardwaru. Potíže s hardwarem obvykle souvisí s procesorem, pamětí RAM či sběrnicí. Přetečení zásobníku jádra je téměř vždy způsobeno chybným ovladačem pro režim jádra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru