Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc prosím nastavení historie+hesla v prohlížeči

Ahoj lidi, mám prosbu, když chci zjistit heslo, které bylo zadáno v mém prohlížeči například heslo k facebooku nebo e-mailu jak se to dá nastavit?Zkoušel jsem to v zabezpečení a zapamatovat hesla ae to se mě pokaždý táže zdali si chci heslo zapamatovat, ale já nechci aby se mě to ptalo, ale aby to rovnou ukládalo nevíte o něčem?Stáhl jsem si program all in one key ale ten pouze projektoruje navštívené stránky. Prosím poradte...už od rána hledám na netu a nemohu nic najít
Změna předmětu, původně: pomoc prosím nastavení historie+hesla (Kráťa)

Předmět Autor Datum
Záleží také, co máš za prohlížeč. Tuto funkci však mají dnes snad všechny používané. V jedněch to fu…
Kráťa 27.07.2012 14:28
Kráťa
Ve zkratce: Automaticky se ta hesla ve Firefoxu ukládat nedají (kvůli bezpečnosti) - v ostatních pro… poslední
IQ37 27.07.2012 17:56
IQ37

Záleží také, co máš za prohlížeč. Tuto funkci však mají dnes snad všechny používané.
V jedněch to funguje tak, že dáš "uložit jméno a heslo" a potom, když se chceš přihlásit, klikneš do přihlašovacího políčka, případně tam napíšeš první znak a vyjede roletka.
V prohlížeči Opera se zase zmáčkne Ctrl+Enter (případně ikona na liště) a zobrazí se okno s možnými loginy (pokud jich je pro ten web víc).

Některé weby však uložení hesla neumožňují kvůli bezpečnosti (ať máš jakýkoli prohlížeč) a musí se to pokaždé napsat (třeba u internetového bankovnictví - ale i mnohde jinde).

edit://pokud máš prohlížeč Firefox, přečti si tohle
http://pc.poradna.net/q/view/858228-jak-ukladat-vs echna-hesla-v-prohlizeci?page=r858238#r858238

Ve zkratce: Automaticky se ta hesla ve Firefoxu ukládat nedají (kvůli bezpečnosti) - v ostatních prohlížečích to asi bude stejné. Kdyby se na cizím PC někdo přihlásil na svůj účet a nevěděl by o tom "automatu", tak by bylo dost snadné vykrádat hesla.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru