Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem potíže s externím harddiskem

Dobrý den mám takový problém..mám externí harddisk značky WD už asi 3 roky dosud vše šlapalo bez problémů. Měla jsem starý notebook se systémem XP a na tom novém mám Windows 7. Nejprve šel exterňák v pohodě spustit. S kamarádem jsem si vyměnila na chvilku kabely k externím harddiskům a poté když jsem kabely vrátila zpátky tak už se mi ten můj nenačetl.Po zapojení do mého notebooku sice bliká jako obyčejně, ale nenačte se vůbec..Kamarádi to zkoušeli přes své počítače ale také bez úspěchu.Poraďte mi prosím co dělat?Mám tam bohužel uložená data o která bych velice nerada přišla.Najde se nějaká rada???Za vaše odpovědi moc děkuju. Mišáček

Předmět Autor Datum
Já si myslím, že ti kamarád něco podělal s drátem na připojení - zkusila jsi jiný drát?
host78965 23.11.2010 14:26
host78965
zkusili jsme připojit ten kamarádův externák přes můj kabel a načetlo se to:( ten jeho jo a můj zas…
mišáček1982 23.11.2010 14:44
mišáček1982
disk WD mi zatim nikdy neodesel, nicmene pokud to neni kabelem, tak je to tim diskem - obcas se to s… poslední
Redmarx N 23.11.2010 15:07
Redmarx N

disk WD mi zatim nikdy neodesel, nicmene pokud to neni kabelem, tak je to tim diskem - obcas se to stane, mit data pouze na externim HDD neni az tak chytra vec.
Lepsi moznost by byla, kdyby se jen neco stalo s USB radicem, to znamena vyndat z toho disk a zkusit ho zapojit bez krabicky, jak pisu u WD se mi to jeste nestalo ale u klasickych externich boxu se stalo, ze disk jen vypadnul z konektoru externiho boxu (radice).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru