Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem použití obrazu disku z originálního dvd

Dobrý den, vytvořil jsem si obraz disku z originálního dvd a chtěl jsme ho použít ve virtuální mechanice,avšak tento obraz při spuštění v programu vyhodí chybovou hlášku informující o tom, že z důvodu podmínek SecureRom.com nelze spouštět obrazy z originálního dvd. Chtěl bych se zeptat, zda-li existuje program, který by mi tuto funkci umožnil. Zkoušel jsem Deamon Tool lite a Alcohol 120%, obojí bez úspěchu. Chápu, že možností by bylo vypálení nového dvd, avšak moc nerozumím této politice, jelikož jako vlastník vypálených dvd je používat mohu a jako vlastník originálních dvd je používat nesmím ??

Pokud znáte nějaký program, který by mi umožnil spustit obraz z originálního dvd, byl bych velice rád. Děkuji

Předmět Autor Datum
Myslíš, že tá protipirátska ochrana SecuROM je na tom originálnom DVD zo srandy?
pme 31.01.2013 18:41
pme
Ne, myslím si , že kdo chce, tak si stejně může stáhnout jakoukoliv cracknutou hru či program, takže…
johnaxis 31.01.2013 19:16
johnaxis
Nikto Ti predsa nezakazuje používať originálne DVD, o čom to meleš? Však píšeš, že: "vytvořil jsem s…
pme 31.01.2013 19:24
pme
A preco vytvaras obraz DVD a nepouzijes nejaky DVD ripper a nevytvoris si z toho avi? P.S. - plati s…
MM.. 31.01.2013 19:28
MM..
Ok, pokud neumíte podpořit svůj příspěvek větami typu "co to meleš" tak Vám na to nemmám co říct. Ch…
johnaxis 31.01.2013 21:44
johnaxis
A ja som ti pisal co to meles? Bolo ti vysvetlene jaky je stav veci. Vyrobca sa brani proti kopirova… poslední
MM.. 31.01.2013 22:28
MM..

Ne, myslím si , že kdo chce, tak si stejně může stáhnout jakoukoliv cracknutou hru či program, takže stejně nemá význam. Jen nechápu, proč jako vlastník originálního dvd jsem na tom bit já, O tohle jde OSA a podobným organizacím, aby jsem si nemohl používat obraz originální dvd pro vlastní potřebu d,ale ten, kdo má vypálený od kamaráda, jej může používat jak chce ?

Nikto Ti predsa nezakazuje používať originálne DVD, o čom to meleš? Však píšeš, že: "vytvořil jsem si obraz disku z originálního dvd"...
Ak je to DVD chránené proti kopírovaniu - áno Ty si dáta z toho originálneho DVD skopíroval a vytvoril si si svoj obraz,
potom tá ochrana má zabrániť takémuto kopírovaniu !!!

Áno, existujú programy, ktoré takúto ochranu dokážu obísť, ale to už sa dostávame do rozporu s pravidlami tejto poradne !!!

A preco vytvaras obraz DVD a nepouzijes nejaky DVD ripper a nevytvoris si z toho avi?
P.S. - plati samozrejme len pre video. Ak ti ide o hru tak to mas asi smolu. inac obchadzanie ochran je ilegalne, t.j. defakto z DVD s ochranou si kopiu vytvorit nesmies, aj ked si majitel. Stazovat sa chod do parlamentu, alebo u vyrobcu tej hry, oni s tym nieco maju. OSA s tym nema nic)

Ok, pokud neumíte podpořit svůj příspěvek větami typu "co to meleš" tak Vám na to nemmám co říct. Chtěl jsem si jen uělat obraz disku, kdyby se mi dvd rozbilo, což se klidně může stát. Ano, toto dvd je hra, která mě stála 1200 kč, což možná pro autora příspěvku "co to meleš" nejsou peníze, protože stále dostává kapesné od maminky. Jen jsem si chtěl pojistit svou investici, ne dvd někomu kopírovat atd. K tomu,aby mi tady někdo pomalu nadával sem chodit nemusím.

A ja som ti pisal co to meles? Bolo ti vysvetlene jaky je stav veci. Vyrobca sa brani proti kopirovaniu vseobecne, on ta nemoze kontrolovat a stat nad tebou ze ci si to skopirovane CD niekomu dal alebo nie, proste to normalne kopirovat znemozni. Ci a jak sa to da "nenormalne" zavisi od konkretnej ochrany, mozes pouzit google a dat si tam slova napr. nazov hry alebo tej ochrany a create copy apod. Pri tejto prilezitosti by som upozornil ze programy to umoznujuce mozu napr aj obsahovat vir apod., nemusia ale dost sa to u takychto SW nabada ze tam autor drbne nejaku vec z ktorej ma prospech aj on.
P.S. a aby si bol v obraze - ani vypalenie noveho DVD ti asi nepomoze (zavisi od konkretnej ochrany ale vyrobca by bol magor keby sa to dalo obist jednoducho vypalenim). Idealne je davat si na DVD pozor, ono sa nemoze znicit samo od seba, ale len ked ho uplne doskrabes az do nepricetnosti alebo zlomis, a to snad si vies davat pozor na vec ktora stala 1200 a nebudes do nej rypat ryhy sroubovakom ani ju lamat (zlomit DVD vyzaduje velmi velku silu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru