Předmět Autor Datum
Jako, aby byla spuštěná? Jde to pouze jako soubor, který si buď návštěvník stáhne, nebo si ho otevře…
Doly 12.08.2008 13:50
Doly
Jde - nevím o možnosti, že by šla vložit přes nějaký speciální plugin - tedy stačí dát tam jen odkaz…
AZOR 12.08.2008 13:50
AZOR
nikoli, žádný powerpoint, to je debilita uživatelů že tyto fotkové ozvučené stupidity vytvářejí za k… poslední
lední brtník 12.08.2008 14:48
lední brtník

Jde - nevím o možnosti, že by šla vložit přes nějaký speciální plugin - tedy stačí dát tam jen odkaz na soubor a pokud je to na počíteči, kde se to prohlíží nastaveno, tak po kliknutí na tento soubor (rozpoznano podle koncovky) se spustit prezentace v porhlizci - tedy to vlozit jako normalni soubor.

Velikost prezentace jako takove nema zadne omezeni (alespon myslim), budes ted omeezena velikosti hostingu, souborovým systémam na klientu/serveru apod. Nic, co by Tě muselo trápit - protože mnohem dřív, než nějaké "nepříme" omezení začne být limitující se stane prezentace na webu naprosto nepoužitelnou, protože uživatel nebude chcít čekat hodity. Tedy oemezeno to prakticky není, ale velikost rozumná (cislo neuvadim, rekneme maximalne jednotky MB, ale zalezi na situaci) na to aby to slo stahnout a prohlizet rychle.

nikoli, žádný powerpoint, to je debilita uživatelů že tyto fotkové ozvučené stupidity vytvářejí za každou cenu.

tvým cílem by mělo být vystavit fotky na web; je jedno jestli jako html či php galerii, můžeš to na stránku naházet ručně nebo vygenerovat galerii nějakým programem (xnview, zoner cosi), nebo to nechat na hotové webové galerii typu rajče atd (ale tam se ti nepodaří protlačit tvou hudbu).

tvůj powerpoint je zřejmě nějaká specální úchylka zdejšího školství - dá se uložit na web leda jako soubor do úložny/na freehosting ke stažení, ale není to formát pro web*

*) mezi námi, powerpointová svinstva nepatří vůbec nikam, snad jen do koše.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru