Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s SB X-FI EXTREME AUDIO

tak som tu znovu ja .... neviem čo sa to v posledných dňoch deje a prosím o radu

z ničoho nič mi prestala počas pozerania filmu ísť zvukovka .... windows sa tvári že je všetko ok (nájde nainštaluje a tvári sa že prehráva) ale do reproduktorov nejde žiadny signál (mám to pripojené cez aux na veži) už som testol všetko - reinštal win (7 x-64) reinštal ovládačov - keď zapnem onboardovú zvukovku tá ide bez problémov takisto repráky sú ok, skúšal som v tom výstupe na zvukovke aj iné repro aj sluchátka a nič ... typujem že bude odídený výstupný port na zvukovke - ide ich nejako zmeniť aby som to testol (myslím prehodiť napr. výstup zvuku za vstup mikrofonu) ? .... resp. má niekto iné riešenie

ďakujem

Předmět Autor Datum
nikto nič ? .... tak asi kúpim novú 8-)
DarkEagle666 31.12.2010 13:24
DarkEagle666
Předpokládám, že používáš repro 2/2.1 Pokud je v pánu zelená zdířka na zvukovce, můžeš zkusit nastav…
Matt Dylon 31.12.2010 15:19
Matt Dylon
Zkus přepnout na víc výstupů jak ti radí. Ten konektor by měl jít teoreticky vyměnit akorát kreativá…
MM_tank 31.12.2010 16:58
MM_tank
U mě se nachází X-Fi Extreme Audio a jediný problém je, že při 100% vybuzení zvuku na kartě je již p…
Matt Dylon 31.12.2010 18:24
Matt Dylon
nič nešlo ... keď to dáš na 4.1 máš v konektoroch navyše analog a to je neprijateľné ... musela tam… poslední
DarkEagle666 31.12.2010 22:29
DarkEagle666

Zkus přepnout na víc výstupů jak ti radí. Ten konektor by měl jít teoreticky vyměnit akorát kreativáci šetří tak ty jacky co máš můžou být vícvýdové než klasické stereo (bez speciálního kabelu který se nedá sehnat se z karty např. nedá dostat 7.1zvuk).Netvrdím že se to týká zrovna tvé karty už si nevzpomenu co to bylo přesně.

Upřímně se divím žes tu kartu z počítače nevyrazil, já vykopl x-fi titanium a jedu na integrovanou. Pořád byli nějaké problémy se zvukem např. nejel mikrofon ve vistě (tehdy).

U mě se nachází X-Fi Extreme Audio a jediný problém je, že při 100% vybuzení zvuku na kartě je již patrné zkreslení zvuku. Při 50% vybuzení je vše v pohodě. Zvuk je lepší než na integrované zvukovce (dle mého soudu). Bohužel ovladače jsou největší slabinou téměř všech zvukovek Creative.

nič nešlo ... keď to dáš na 4.1 máš v konektoroch navyše analog a to je neprijateľné ... musela tam byť väčšia vada - vyhodil som to celé preč a kúpil dnes novú SB0730 a zatiaľ paráda !!! ... onboard nepoužívam to je strašný shit (strašne "zahuhňaný" a skreslený zvuk) - som dosť vyťažený na kvalitu hudby a ten SB robí svoje .... aj keď samozrejme ani to nie je zárak - ten s napr. MP3 sa spraviť nedá ale SB mi počúvanie keď som za PC aspoň ako tak spríjemní

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru