Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém - amd control center

Dobrý den! Mám problém s počítačem. Před nějakou dobou jsem si ho zapnul a vyhodilo to na mě aktualizaci amd vision engine control center, prostě ovladač grafické karty. Tak jsem to nainstaloval, během instalace mi to několikrát bliklo, psali tam, že to je v pořádku a po instalaci se mi, jak bych to popsal, jakoby obraz scvrknul od každé strany o cca. 1,5 cm. Prostě od každé strany je černý pruh šíroký 1,5 cm. Zkusil jsem restartovat pc, nepomohlo(při načítání normálně fungovala celá obrazovka). Zkoušel jsem se i vrtat v nastavení obrazovky, ale v tom to není. Možná to zkusit nějak přímo na monitoru přes menu, jak tam je. Děkuju za pomoc,.

Windows 7 Professional 64-bit Original
Amd 13.4

Předmět Autor Datum
Jake mas teraz nastavene rozlisenie plochy vo Win? Jake rozlisenie ma monitor? Ak to suhlasi tak AM…
MM.. 15.07.2013 20:27
MM..
Viz napr. aj http://pc.poradna.net/q/view/1029760-radeon-a-1920 x1080-nefunguje? poslední
MM.. 15.07.2013 20:30
MM..

Jake mas teraz nastavene rozlisenie plochy vo Win? Jake rozlisenie ma monitor?

Ak to suhlasi tak AMD ma kdesi polozku o overscan a underscan, to je to co potrebujes zmenit. Mas monitor pripojeny cez HDMI? Ak ano tak je to asi nastaveny underscan, ptz tusim som uz pocul ze v AMD nejaky idiot si povedal ze default bude underscan.

Nabuduce neklikaj na nejake vyskakovacie amd center updaty, ked najdes v programoch nejaky Amd Updater tak to uplne odinstaluj nech nic nevyskakuje a neznefunkcnuje ti zbytocne pocitac.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru