Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém SGH i900 omnia s pamětí

zdravím.. předem se omlouvám jestli to mám ve špatné kategorii ale nevěděl jsem kam to zařadit.

Používám asi týden Samsung i900.. doposavad jsem s ní neměl problémy.. ale dneska mi to začalo psát že mám plnou pamět "moje úložiště"... je to zhruba 8GB..

ještě včera večer jsem tam normálně nahrával aplikace a soubory.. a pamět byla zaplněna zhruba z poloviny.. dneska mi kamarád posílal jednu .mp3 přes BT která se automaticky ukládá na ROM.. já jsem to z ROM přesunul (pomocí TC tak jako vždycky) do toho úložiště (8GB).. pak jsem dělal něco v excelu se souborem který byl uložen taky na tom úložišti. když jsem to chtěl znova uložit psalo mi to že to nejde.. to jsem neřešil.. ale teď jsem si chtěl něco uložit a psalo mi to že mám nedostatek paměti..

a tak jsem se kouknul do správce paměti a tam bylo, že je obsazených celých 8GB.. když jsem se podíval v TC na velikost složky bylo zabráno zhruba 4,5GB.. když jsem dal vlastnosti složky a místo na disku, ukázalo mi to, že je taky plný 4,5GB... nic tam nemůžu uložit.. momentálně jsem nemazal ani ten song co mi byl poslán pač nejsem u svého pc. vím jistě že je tam zabráno opravdu jen těch 4,5GB...

mám WM 6.1.. máte s tím někdo zkušenosti? pač nějaký formát se mi nechce dělat.. je to můj první WM takže se raděj nechci do ničeho pouštět.. ví někdo kde by mohla být chyba?!

PS// mám tam i pamětovou kartu a ta funguje normálně... mám na ní jen navigaci, jinak na ní nic neukladám..

PS2// dělal jsem i reset.. nepomohl..

Předmět Autor Datum
když jsem teď přesunul video (4MB) na ROM pamět.. tam mi TC ukazuje ve vlastnostech složky "moje úlo… poslední
MagicQ 21.11.2008 16:40
MagicQ

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru