Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém při bootování z USB - pouze černá obrazovka s blikajícím podtržítkem

Ahoj,
už jsem tady dnes jeden dotaz měl. Potřebuji na jednom starším notebooku (Amilo Pa 1510) formátovat disk a přeinstalovat visty. Nefunguje na něm mechanika. Takže jsem pomocí wintoflash dal instalačku vist na flashku ( Kingstone - rycholost čtení 16MB/s). Při startování systému jí to už najde, začne jí bootovat, ale zůstane jen černá obrazovka s blikajícím podržítkem nahoře vlevo a nic dalšího se neděje.
Myslel jsem, že je to pomalé načítání kvůli flashce - nechal jsem to čekat 3 hodiny a to podtržítko pořád blikalo, obrazovka byla stále černá a nic se nedělo.
Zkoušel jsem to různě obměnovat, ale pokaždé tam naskočí tahle obrazovka a nic se neděje. Nemá někdo nápady čím to je a co s tím dělat?

Předmět Autor Datum
Jediné, co mě napadá, jsou chybějící drivery na životně důležitý hardware (grafika, či něco podobnéh… poslední
Pytlík 02.04.2011 18:06
Pytlík

Jediné, co mě napadá, jsou chybějící drivery na životně důležitý hardware (grafika, či něco podobného). Zkusil bych postupem uvedeným na http://pctuning.tyden.cz/windows_xp_is_not_dead-in stalacka_s_driverpacks vytvořit instalační médium s přehršlí driverů na všechno možné. Nedej se mýlit článkem poněkud staršího data, který se zabývá Windows XP. Na stránkách s programem, na které článek odkazuje, je vše potřebné nejen pro Windows XP, ale i pro Vistu a sedmičky. Osobně jsem zkoušel jenom ty XP a mám s tím ty nejlepší zkušenosti - instaluji XP často a vždycky nainstaluji chodivý stroj.
Jinak máš moje politování - při existenci Win7, dříve pak WinXP, instalovat Visty svědčí buď o pokročilém masochismu, nebo smutné povinnosti (ty peníze, ty peníze)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru