Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s Kindle 4

Zdravím, mám čtečku Kindle 4, sponzorovanou verzi a pokoušela jsem se odstranit reklamu podle tohohle návodu:

http://iwuweb.blogspot.cz/2012/01/kindle-4-non-tou ch-odstraneni-reklamy.html?showComment=13559538717 64#c6966652418649680984

jenže jsem si nevšimla, že to na verzi 4.1 co mám nefunguje. Teď se mi čtečka zasekla ve zmiňovaném diagnostickém modu a nejde mi s tím nic dělat. Já vím, než to řeknete, jsem pitomá, neměla jsem se do toho vůbec pouštět, ale pozdě bycha honiti... Nevíte prosím jak to mám vyřešit? Děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Nemám tvého Kindla, ale zkus nějak restartovat (u Kindlu 3 se restart děje podržením zapínacího posu…
lk 20.12.2012 08:54
lk
Nerozumiem presne tomu istemu...ked citam nic sa mi predsa nezobrazuje, ked je Kindle v spanku nabeh… poslední
fleg 20.12.2012 09:50
fleg

Nemám tvého Kindla, ale zkus nějak restartovat (u Kindlu 3 se restart děje podržením zapínacího posuvníku přes 30sekund), pak už by ti to mělo nabídnout samo vyběhnout z toho módu, jak píšou v tom postupu.

Jinak co se týče reklam, moc nechápu, proč to všichni tak urputně odstraňujete, po cca jednom roce se čtečkou bez reklam jsem teď měl chvíli možnost číst na čtečce s reklamama, a vůbec s tím není žádný problém, prostě se jen nestřídají dokola ty samé obrázky(jako na čtečce bez reklam) ale jiné obrázky, a člověk se aspoň dozví, co v Americe letí.

Jo taky jsem zažil jednoho úpravce, který Kindla keyboard 3G musel nutně mít v češtině, načež mu díky tomu přestalo fungovat 3G - tím si teda hodně pomohl :-)

Nerozumiem presne tomu istemu...ked citam nic sa mi predsa nezobrazuje, ked je Kindle v spanku nabehne setric a moze mi byt uplne jedno, ci sa tam zobrazuju nejake noviny alebo ako mam ja u verzie bez reklam alebo nejaka reklama ako bolo u dotovanej verzie. Ved vtedy sa na Kindle nikto nepozera.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru